| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
InspirID

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van InspirID.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
InspirID organiseert laagdrempelige, leerzame, ontspannende en duurzame activiteiten en evenementen, om elkaar te inspireren het duurzame gedachtegoed eigen te maken en zodoende zelf en elkaar te laten genieten; nu én in de toekomst.
LocatiesPetrus Driessenstraat 46, Groningen, gemeente , GR
Omvang1 (zzp of particulier of eenpersoons huishouden) persoon
Producten/dienstenWe organiseren van(duurzame)evenementen en activiteiten; open inschrijvingen en groepsbijeenkomsten. Ook heeft InspirID een inspirerende trainings- en vergaderruimte te huur. Bij de verbouw en inrichting is zoveel mogelijk rekening gehouden met hergebruik en duurzaamheid van materialen. We zetten koffie en thee fairtrade!
Websitehttp://www.inspirid.nl/
ContactInspirID Petrus Driessenstraat 46 9714 CC Groningen E: info@inspirid.nl M: 06 364 354 43 I: www.inspirid.nl
Duurzaamheid
Missie"Organiseren, Inspireren en Genieten, voor elkaar en door elkaar, nu en in de toekomst." Duurzaam organiseren o.a. door gebruik te maken van energiezuinige en milieuvriendelijke toepassingen in de bedrijfsvoering. Anderen Inspireren bewust met ons milieu om te gaan, maar ook met zichzelf en met anderen. Respect is daarbij onontbeerlijk. Van elke maatschappelijk verantwoorde actie een uitdaging maken; op die manier te genieten en te laten genieten, ook door de generaties na ons.
Actief inNoord-Nederland
DoelenHet bedrijfspand van InspirID gebruikt uitsluitend 'groene' energie. De isolatiewaarden van het bedrijfspand voldoet aan alle duurzame voorwaarden in het bouwbesluit.