| Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Hogeschool Van Hall Larenstein.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.

Algemene informatie

Intentie mbt duurzaamheid - Wat is de stip aan de horizon?

Locaties

Agora 1 , Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Larensteinselaan 26a, Velp, gemeente Rheden, GE

Aantal personen (categorie)

250 tot 1000

Producten/diensten

HBO-opleidingenaanbod, masteropleidingen, posthbo-opleidingen, cursussen, advies, activiteiten van lectoren, toepassinggericht onderzoek, contractactiviteiten.

Algemene beschrijving

Hogeschool met opleidingsaanbod gericht op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier en verantwoord ondernemerschap.

Website

http://www.hogeschoolvhl.nl

Contactgegevens

https://www.hvhl.nl/Informatie+en+contact. Contactpersoon voor duurzaamheid: Bert Schutte (Programma Koploper in Duurzaamheid)

Missie

Van Hall Larenstein is een University of Applied sciences. Wij leiden hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals op die bijdragen aan een duurzame wereld.
Als University of Applied Sciences doen wij kwalitatief hoogwaardig praktijkgericht onderzoek, dat zowel ons onderwijs versterkt als onze positie als kennisinstelling. Als kennisinstelling leveren wij praktijkgerichte oplossingen voor vraagstukken uit het (internationale) bedrijfsleven en de maatschappij. En verzorgen wij, naast reguliere hbo-opleidingen, masteropleidingen, post-hbo-opleidingen en cursussen voor zowel regionale, nationale als internationale studenten.
(https://www.hvhl.nl/over+ons/missie+en+doelen, nov 2017)

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst