| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Hogeschool Van Hall Larenstein

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Hogeschool Van Hall Larenstein.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Hogeschool met opleidingsaanbod gericht op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier en verantwoord ondernemerschap.
LocatiesAgora 1 , Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Larensteinselaan 26a, Velp, gemeente Rheden, GE
Omvang250 tot 1000 personen
Producten/dienstenHBO-opleidingenaanbod, masteropleidingen, posthbo-opleidingen, cursussen, advies, activiteiten van lectoren, toepassinggericht onderzoek, contractactiviteiten.
Websitehttp://www.hogeschoolvhl.nl
Contacthttps://www.hvhl.nl/Informatie+en+contact. Contactpersoon voor duurzaamheid: Bert Schutte (Programma Koploper in Duurzaamheid)
Duurzaamheid
MissieVan Hall Larenstein is een University of Applied sciences. Wij leiden hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals op die bijdragen aan een duurzame wereld. Als University of Applied Sciences doen wij kwalitatief hoogwaardig praktijkgericht onderzoek, dat zowel ons onderwijs versterkt als onze positie als kennisinstelling. Als kennisinstelling leveren wij praktijkgerichte oplossingen voor vraagstukken uit het (internationale) bedrijfsleven en de maatschappij. En verzorgen wij, naast reguliere hbo-opleidingen, masteropleidingen, post-hbo-opleidingen en cursussen voor zowel regionale, nationale als internationale studenten. (https://www.hvhl.nl/over+ons/missie+en+doelen, nov 2017)
Actief inNoord-Nederland