| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
GH+O Communicatie

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van GH+O Communicatie.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
LocatiesZuidergrachtswal, Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Omvang10 tot 50 personen
Producten/dienstenGH+O is een fullservice communicatiebureau waar adviseurs,vormgevers,conceptdenkers en copywriters werken. Voor elk deel van het communicatietraject hebben we specialisten in huis. Die combi van strategie en uitvoering is onze kracht. Wat we bedenken is uitvoerbaar. Over wat we uitvoeren is goed nagedacht!
Websitehttps://www.ghocommunicatie.nl/
ContactGH+O postbus 688 8901 BL leeuwarden Tel: 058 299 11 55 Fax: 058 299 18 14 www.gho.nl KvK Leeuwarden 01075207
Duurzaamheid
MissieWe staan midden in de samenleving. En die begint bij onszelf. Dit betekent oog hebben voor de wereld om ons heen. We zetten ons als bedrijf in voor een duurzame wereld en we brengen dit ook in onze bedrijfsvoering tot uiting. Als partner van MVO Nederland, dé kennis- en netwerkorganisatie op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, onderschrijven we het manifest om bij onze bedrijfsvoering te zorgen voor een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Duurzaamheidscommunicatie
DoelenGH+O werkt met klanten die iets te vertellen hebben. Ze hebben niet alleen een boodschap te communiceren, ze spelen ook een belangrijke rol in onze maatschappij of zijn toonaangevend in hun branche. Wij werken met name voor (semi)overheid, maatschappelijke organisaties en de sectoren zorg/welzijn en zakelijke dienstverlening. In de toekomst willen we ons klantenprofiel verder uitbreiden naar de duurzame sector.
OnderzoekGH+O heeft een adviesrapport laten schrijven over hoe GH+O duurzaam kan ondernemen en dit kan communiceren naar de buitenwereld. Dit rapport, geschreven door een communicatieadviseur met kennis van de duurzame markt, wordt momenteel tot uitvoering gebracht.
Initiatieven- Zelfscan Duurzaam Communiceren (projectpagina)
InitiatievenSociale betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel. We denken niet alleen aan onszelf, maar ook aan onze medemens. Elk jaar werken we gratis voor een aantal ‘goede doelen’, zoals het Fries natuurmuseum, het Maatjesproject van GGZ Friesland en het project 'Veilige Veste' van Fier Fryslân. Momenteel zijn we betrokken bij het project Rhotia Valley in Tanzania. Ook nemen we deel aan de nationale vrijwilligersdag NL Doet!
ResultatenOns steentje bijdragen aan een beter milieu begint met kleine dingen, zoals biologische producten tijdens de lunch, dubbelzijdig kopiëren, een strikte vuilafscheiding én is het een gewoonte om de bedrijfsfiets te pakken naar afspraken. Ook zijn we overgestapt naar duurzame energieleverancier Greenchoice. Verder werken we met drukkers die oog hebben voor duurzaam ondernemen. Zo gebruiken we papier met het FSC-keurmerk, zodat we zeker weten dat ons papier afkomstig is van hout uit verantwoord beheerde bossen.