| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Ekwadraat

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Ekwadraat.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Ekwadraat staat voor: •Delen = het delen van kennis om zo duurzame innovaties op grote schaal te kunnen realiseren. •Durven = de uitdaging aangaan om innoverend en maatschappelijk verantwoord te ondernemen, om zo te leren en andere organisaties te inspireren. •Doen = projecten realiseren en laten zien dat een duurzame samenleving en toekomst mogelijk zijn.
LocatiesLegedijk 4 , Leeuwarden , gemeente Leeuwarden, FR
Omvang10 tot 50 personen
Producten/dienstenEkwadraat initieert, ontwikkelt en begeleidt projecten op het gebied van duurzame energie en energiebesparing. Biogas, MVO, duurzame mobiliteit en SDE zijn onze Meesterschappen.
Websitehttp://ekwadraat.com/
Contactinfo@ekwadraat.com Leeuwarden: 088 - 4000 500
KvK01099858
Duurzaamheid
MissieHet realiseren van innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst. Ekwadraat is werkzaam op de gebieden MKB en Industrie, Landbouw, Woningbouw en Utiliteit, Overheid en Tuinbouw (geothermie).
Actief inNoord-Nederland
DoelenEkwadraat haar visie luidt als volgt. Wij zijn de architecten van de duurzame keten. Wij willen niet alleen één element verbeteren, maar stukje bij beetje de hele keten duurzamer maken. Dit realiseren we door te delen, durven en te doen.
OnderzoekEkwadraat initieert, ontwikkelt en begeleidt projecten op het gebied van duurzame energie.
Initiatieven- Energie uit de omgeving; - Aardwarmte; - Thermografisch onderzoek; - Vergisting; - Rijden op biogas; - Duurzame gebiedsontwikkeling; - SDE; - Wet en regelingeving: WABO.
ResultatenVanaf de oprichting in 2003, heeft Ekwadraat binnen sectoren als landbouw, tuinbouw, overheid, mkb en industrie bijgedragen aan oplossingen voor groene energie en duurzame ecosystemen. Samen met haar relaties wil Ekwadraat blijven doorgroeien naar een duurzame toekomst.