| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Versnelling van realisatie van ambities van ondernemers: dit biedt namelijk zoveel kansen en mogelijkheden dat het zot zou zijn om ze niet te grijpen. Door vooral gebruik te maken van de gezamenlijke kennis en ervaring die we met z'n allen hebben. En de ondernemers aan elkaar te koppelen. Via een datingsite. Obv ambities.
LocatiesHobbemaweg 36, Eelde, gemeente Tynaarlo, DR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenverbinden, netwerken, werknetten, strategisch advies met vertaalslag naar praktijk, duurzame agenda's opstellen, opzetten Duurzame Ondernemers Kringen, veranderingsprocessen begeleiden
Websitehttp://www.duurzom.nl
E-mailinfo@duurzom.nl
Contacttel. 0681 32 85 39 emailadres: m.imelman@duurzom.nl
KvK54727456
Duurzaamheid
MissieOndernemers, die ook een gezonde planeet en samenleving voor hun (klein)kinderen willen achterlaten, verder helpen, zodat duurzame ambities makkelijker, goedkoper en sneller gerealiseerd kunnen worden.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Strategie en duurzame innovatie
- Opleidingen voor duurzame innovatie
- Organisatieadvies voor duurzame innovatie
- Procesbegeleiding bij ketenoverleg
- Platform voor duurzame bedrijven
- Advies circulaire economie
DoelenUiteindelijk naar een circulaire economie en samenleving, waarbij alle kringlopen gesloten zijn. Om dit te bereiken zal ons datingplatform (online en offline) minimaal 400 deelnemers moeten hebben eind 2018.
OnderzoekIn één op één gesprekken met de ondernemers wordt achterhaald wat ze reeds hebben gedaan aan verduurzaming in het algemeen en van hun bedrijf in het bijzonder. Ook wat hun ambities zijn. En waar ze zelf aan moeten werken (denk aan voorbeeldgedrag).