| Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Duurzaamwonen.nl.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.

Algemene informatie

Intentie mbt duurzaamheid - Wat is de stip aan de horizon?

Locatie

Beetsterzwaag, gemeente Opsterland, FR

Aantal personen (categorie)

2 tot 10

Producten/diensten

betaalbare energieproducerende woningen voor woonconsumenten, webshop duurzame materialen, helpdesk duurzaam wonen.

Algemene beschrijving

Netwerkorganisatie van bouwbedrijven, installateurs, architekten en financiers. DuurzaamWonen.nl is een samenwerkingsverband voor duurzaam wonen in Nederland.

In samenwerking met gerenommeerde architecten ontwikkelt en realiseert DuurzaamWonen.nl verschillende woninglijnen die niet alleen energie neutraal zijn maar ook zelfvoorzienend en duurzaam worden gebouwd. Hierbij werken we samen met de door ons geselecteerde duurzame regionale bouwbedrijven.

Website

http://www.duurzaamwonen.nl

Contactgegevens

www.duurzaamwonen.nl/contact/

Missie

Gezamenlijk streven Wij er naar de duurzame vraag van de klant ook daadwerkelijk duurzaam te realiseren.http://www.duurzaamwonen.nl/visie/

Inspanning mbt duurzaamheid - Wat wordt er nu gedaan?

Onderzoek

Intern onderzoek naar duurzaamheid bij Duurzaamwonen.nl.

Duurzame Woninglijn
In samenwerking met gerenommeerde architecten ontwikkelt en realiseert DuurzaamWonen.nl verschillende woninglijnen die niet alleen energie neutraal zijn maar ook zelfvoorzienend en duurzaam worden gebouwd.
Duurzame Renovatie;
Samen met de architecten en bouwbedrijven heeft DuurzaamWonen.nl een aantal renovatieprogramma’s ontwikkelt die geschikt zijn voor woningen, kantoorpanden en maatschappelijk onroerend goed (o.a. scholen). Duurzame Bouwmaterialen; Voor de duurzame doe-het-zelver levert DuurzaamWonen.nl binnenkort duurzame bouwmaterialen.
Duurzame Financiering
Voor de nieuwbouw of renovatie van uw duurzame woonwens werkt DuurzaamWonen.nl samen met erkende onafhankelijke banken en hypotheekverstrekkers.
Duurzame kennisdatabase;
DuurzaamWonen.nl brengt op regionaal gebied de duurzame woonwens in kaart. Met behulp van deze informatie worden nieuwbouwprojecten ontwikkelt en renovatie van bestaand onroerend goed ingevuld.

Projecten

Korte beschrijving van duurzaamheidsprojecten van Duurzaamwonen.nl.

Switch woninglijn© kenmerkt zich door een innovatief bouwsysteem met naast 100% duurzame bouwmaterialen ook het unieke Switch© systeem. Het Switch© systeem, dat staat voor Smart Wall Integrated Technologies®, plaatst alle warmteproducerende apparatuur op de meest centrale plaats in de woning. Dit in combinatie met een uitgekiende installatietechniek zorgt er voor dat de woning niet alleen energieneutraal is maar zelf ook energie oplevert.http://www.duurzaamwonen.nl/switch-woninglijn/

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst