| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Coöperatie Duurzame Regio Haren u.a.

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Coöperatie Duurzame Regio Haren u.a..
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
De coöperatie wordt een netwerkorganisatie.
LocatiesMeerweg, , gemeente ,
Felland-Noord 12 D, HAREN GN, gemeente Haren, GR
Producten/dienstenDuurzaam Haren wordt een duurzaamheidscoöperatie, waarin inwoners, bedrijven en organisatie kunnen participeren in duurzaamheids- en energieprojecten.
Websitehttp://www.duurzaamharen.nl
Telefoon06 13045086
E-mailinfo@duurzaamharen.nl
ContactRonald Zuidema; 06 13045086 Jeroen Groothuis; 06 51660142
Duurzaamheid
MissieIn beginsel het stimuleren van de lokale economie en het versterken van de sociale cohesie met behulp van geldverstrekking door Harense coöperanten, waarmee duurzame (energie) voorzieningen worden gecreëerd zodat gemeente Haren volledig verduurzaamd wordt en blijft. Een onafhankelijk en gemeentelijk gedragen Harense duurzaamheid coöperatie die rendementen realiseert op duurzame installaties, waardoor fondsen kunnen worden beheert voor herinvesteringen in lokale duurzame initiatieven of waarmee lokaal maatschappelijk betrokken initiatieven kunnen worden ondersteund met als uiteindelijke streven gemeente Haren energieneutraal te krijgen en het liefst CO2 vrij.
Actief inNoord-Nederland
OnderzoekHet voorbereiden van de oprichting van de coöperatie door het vormen van een bestuur met adviesorgaan. Het onderzoeken van de haalbaarheid door het uitwerken van projectvoorstellen als startprojecten in de vorm van energieprojecten zoals een postcoderoos / zonneweide.