| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
CirculairActief

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van CirculairActief.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Wij helpen u bepalen waar u bent, wat uw reisdoel wordt en wie u meeneemt. Door elkaar te inspireren met advies op maat versnelt u uw duurzame groeiproces en dat van klanten, partners en medewerkers. Persoonlijke relaties staan centraal tijdens de ontdekkingsreis waarin u praktische handvatten krijgt en leert van elkaar. Onderweg laat u van zich horen over duurzame ambities waarmee u het verschil maakt. Het Koplopersymposium vormt hoogtepunt van een strategisch, inzichtelijk en boeiend jaar. ?
LocatiesHoofdstraat 148, , gemeente ,
Hoofdstraat 148, Midwolde, gemeente Leek, GR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenWilt u met uw onderneming eerlijke, ecologische en winstgevende bedrijvigheid in uw regio stimuleren? Als reisleider in MVO 'Op Maat' nemen wij u als duurzame ondernemer graag mee in een groep van gelijkgestemden. Uw bijdrage doet er toe en juist door deze reis samen met collega-ondernemers te maken komt u verder en sneller.
Websitehttp://www.circulairactief.nl
E-mailadakruiter@circulairactief.nl
Contactwww.circulairactief.nl
Duurzaamheid
MissieSamen met de partners van het Koplopernetwerk in Friesland versterken we de kracht van het bedrijfsleven in Noord Nederland. In 2025 willen wij een dekkend netwerk van 300 duurzame MKB Koploperbedrijven in de provincie Groningen realiseren. Deze Koplopers zijn sterk in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap. Koplopers zijn gericht op menselijke waarden, in evenwicht met de Natuur en staan midden in de samenleving. Alle Koplopers vormen samen het Koplopernetwerk waarin diverse partners in onderwijs, gemeenten en provincie snel schakelen op het gebied van duurzaamheid.
Actief inNoord-Nederland
DoelenKoplopers ontmoeten elkaar eens per jaar tijdens het breed toegankelijke Koplopersymposium. In nauwe samenwerking met diverse partners en (onderwijs)organisaties richt het Koploperteam (CirculairActief, DZyzzion en ReinAdvies) jaarlijks zo'n 3-4 nieuwe Koplopergroepen (10-12 deelnemers) op.
Resultaten Er zijn al ruim 30 Koplopers actief in 13 verschillende gemeenten in Oost-Groningen, Midden-Groningen en in het Westerkwartier.