| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra is een internationale onderneming, waar meer dan 200 mensen met een passie voor techniek werkzaam zijn. Bartels Bouwadvies is een onderdeel van de Bartels groep. Door onze kennis van zaken op constructief gebied, gecombineerd met uitgebreide materiaalkundige kennis kunnen wij o.a. adviseren op gebied van het ontwerp van betonmengsels, koelingsberekeningen voor beton, schade expertise aan bouwwerken, hergebruik/revitalisering be- tonnen objecten en meer.
LocatiesLinie 524, Apeldoorn, gemeente Apeldoorn, GE
Omvang100 tot 250 personen
Producten/dienstenMateriaalkunde, materiaalkundig advies, advies betonmengsels, koelingsberekeningen, schade expertise, schade onderzoek, cradle-to-cradle, hergebruik en revitalisering betonobjecten, vloeradvisering, duurzaamheidadvies, bodemrisicoanalyse.
Websitehttp://www.bartels.nl
Contact055 - 368 05 40 bouwadvies@bartels.nl http://www.bartels-global.com/locations/apeldoorn
Duurzaamheid
MissieWe streven er constant naar om de klant voorop te zetten in ons werk. Engineering is mensenwerk. Onze missie is daarom grotendeels gebaseerd op wie we zijn als individuen en hoe we werken als professionals. We selecteren, trainen en leiden onszelf op om vriendelijk en servicegericht te zijn, met een praktische werkinstelling, door proactief gedrag te vertonen en creatieve oplossingen te zoeken. Als bedrijf onderkennen we onze verantwoordelijkheid om onze capaciteiten in te zetten voor een betere, schonere en duurzame wereld. Eerlijk en integer. Zie ook http://www.bartels-global.com/nl/over-ons/duurzaam-ondernemen
Actief inNoord-Nederland
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.