| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Ballemans Advies

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Ballemans Advies.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
LocatiesJoure, gemeente De Friese Meren, FR
Omvang1 (zzp of particulier of eenpersoons huishouden) persoon
Producten/dienstenEnergie efficiencyplan voor energiebesparing, (eenvoudige) milieumanagementsystemen, milieubarometer, strategie en beleid duurzaam ondernemen (people, planet én profit), marktonderzoek duurzame producten of diensten, second opinion voor bodemverontreinigingsonderzoeken, interne en externe communicatie over duurzaamheid, etc.
Websitehttp://www.ballemansadvies.nl
Contacthttp://www.ballemansadvies.nl/index.php/contact/
Duurzaamheid
MissieDoor mijn werk probeer ik bij te dragen aan een betere wereld. Mijn ‘stip aan de horizon’ is een samenleving waarin geleefd en gewerkt wordt met respect voor elkaar en voor onze natuur. Het uitgangspunt van de circulaire en biobased economie spreekt mij hierbij erg aan. Ik probeer ook op andere manieren mijn steentje bij te dragen. Dit doe ik o.a. door vrijwilligerswerk bij ouderen en bij de voetbalclub, en door zo goed als kan milieubewust te leven. Zo doe ik zoveel mogelijk boodschappen op de fiets, rijdt mijn auto op groen gas en heb ik stroom van een lokale leverancier (Boerderijstroom, van een windmolen van de familie Holtrop aan het Tjeukemeer).
Actief inNoord-Nederland
DoelenDuurzaam ondernemen heeft de toekomst! Niet alleen energiebesparing en het gebruik van duurzame energiebronnen worden steeds belangrijker. Ook andere duurzaamheidsaspecten, zoals het gebruik van minder en milieuvriendelijkere grondstoffen, minder afval, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen overal een steeds belangrijkere rol. Aandacht voor deze duurzaamheidsaspecten, en gerichte keuzes maken hierin, biedt absoluut kansen voor uw organisatie.
Resultatenhttp://www.ballemansadvies.nl/index.php/projecten/