| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Adviesbureau Beeldstroo

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Adviesbureau Beeldstroo.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Organisatiebureau
LocatiesLeeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Omvang1 (zzp) persoon
Producten/dienstenOrganisatie van evenementen en conferenties, projectontwikkeling gericht op maatschappelijke bewustwording, duurzaamheid gericht op duurzaam leven, sociaal gebied van jongeren, vrouwen/meisjes.
Websitehttp://globalenergynow.nl/
Contactb.adviesbureaubeeldstro@upcmail.nl 058 8433346
Duurzaamheid
MissieSamenbrengen van partijen om van daaruit de krachten te bundelen en op gebied van duurzaamheid meer te bereiken.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Congresorganisatie
Doelen- Met passie het belang van duurzame ontwikkeling uitdragen. - Bijdragen aan de zichtbaarheid van duurzame organisaties en initiatieven in de regio. - Eigen bedrijfsvoering (ZZP-kantoor en mobiliteit) en huishouden zo duurzaam mogelijk.
OnderzoekActief volgen van de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid via internet, literatuur, evenementen, cursussen en het eigen netwerk. Intervisie met collega's.
Initiatieven- Ontwikkelen van lokale, regionale, nationale en internationale contacten met partijen die zich voor duurzame ontwikkeling willen inzetten.
ResultatenOrganisatie van de conferentie "Global Energy Now" op 16 en 17 november 2011 in Leeuwarden. Door de conferentie wordt het onderlinge netwerk van bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan duurzaamheid versterkt, en komen inspirerende idee├źn gemakkelijker tot uitvoering.
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.