| Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Wagner Group.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.

Algemene informatie

Intentie mbt duurzaamheid - Wat is de stip aan de horizon?

Locatie

Hoge der A 18, Groningen, gemeente Groningen, GR

Aantal personen (categorie)

10 tot 50

Producten/diensten

Boardroom Consulting, Executive education, Executive MBA Sport Management, Governance Opleiding voor Commissarissen & Toezichthouders, Leiderschapsprogramma's, Knowledge on Tour studiereizen, Coaching & Mediation opleidingen

Website

http://www.wagnergroup.nl

Contactgegevens

www.wagnergroup.nl

Missie

Als Team Wagner Group willen wij iedere dag weer een positieve bijdrage leveren aan een wereld 'die groter is dan onszelf'. Hier ligt onze drijfveer om Wagner Group in stand te houden en om haar maatschappelijke betekenis steeds verder te ontwikkelen.

Ondernemerschap geeft ons vleugels. Vleugels om te investeren in dingen die maatschappelijk er toe doen, vleugels om anderen te helpen door middel van onze kennis, kunde en infrastructuur. Of die anderen nu groot zijn of klein. Wij zien het als onze maatschappelijke rol om mensen te inspireren, te adviseren en te helpen zich verder te ontwikkelen.

Als Wagner Group kiezen wij bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid vormt daar een vanzelfsprekend onderdeel van. Vanuit ons verantwoordelijkheidsbesef proberen we actief de nadelige impact van onze bedrijfsvoering op mens en milieu terug te dringen.

Resultaten mbt duurzaamheid- Wat is er al bereikt?

Certificaten

Voert deze systeem- of productcertificaten voor duurzaamheid. Zie ook het Noorden Duurzaam Overzicht Duurzaamheidscertificaten.
- Green Key / Groene Sleutel
 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst