| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Gasterra

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Gasterra.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
GasTerra handelt in aardgas. De onderneming is werkzaam in de Europese energiemarkt en levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse gasvoorziening.
LocatiesStationsweg 1, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenAardgas
Websitehttp://www.gasterra.nl
Contacthttp://www.gasterra.nl/contact
Duurzaamheid
MissieDe missie van GasTerra is het maximaliseren van de waarde van het Nederlandse aardgas. GasTerra vervult een publieke taak met betrekking tot de uitvoering van het kleineveldenbeleid van de Nederlandse overheid. Dit beleid beoogt de productie van aardgas uit de Nederlandse kleine velden te bevorderen. (http://www.gasterra.nl/over-gasterra/missie-visie-en-strategie)
Actief inNoord-Nederland
DoelenGasterra hecht groot belang aan verduurzaming van de energievoorziening en initieert projecten in dit kader. GasTerra streeft ernaar de verduurzaming verantwoord – dat wil zeggen met oog voor economische en ecologische belangen – te laten verlopen. Gas blijft in deze energietransitie onmisbaar als we zowel de energievoorziening veilig willen stellen als de emissie van CO2 aan banden willen leggen. Nederland zal nog decennia een belangrijk aardgas producerend land blijven. (http://www.gasterra.nl/over-gasterra/missie-visie-en-strategie)