| Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Restaurant.nl .
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.

Algemene informatie

Intentie mbt duurzaamheid - Wat is de stip aan de horizon?

Locatie

Rengerslaan 8, Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR

Aantal personen (categorie)

10 tot 50

Producten/diensten

Restaurant, Nederlandse keuken, Duurzaam, Diervriendelijk, Seizoensproducten.

Algemene beschrijving

Restaurant.NL is het restaurant behorend bij Stenden university hotel waar u kunt genieten van de Nieuwe Nederlandse Keuken. Stenden university hotel en Restaurant.nl worden gerund wordt door jonge, enthousiaste studenten van de opleiding International Hotel Management. Onder begeleiding van praktijkinstructeurs doen zij ervaring op in deze ‘Real World Learning’ omgeving.

Website

http://www.restaurantwannee.nl/

Contactgegevens

Telefoonnummer: 058-2441188
E-mail: hotel@stendenhotel.com

Inschrijfnummer KvK

01102285

Organogram

Missie

Het (ervarings-) leerbedrijf, excellent geaccrediteerd en self supporting. Denken en werken volgens de principes van Real World Learning gericht op de (internationale) Hotelschoolstudent die persoonlijke ontwikkeling en uitdaging wel ervaren ten einde de optimale entree op de (interntionale) arbeidsmarkt te maken. Daarnaast is Stenden university hotel een duurzame werkgever die zorgt voor zijn medewerkers en hen uitdaagt tot maximale klantfocus en ontwikkeling

Lidmaatschappen

Links naar netwerken voor duurzame ontwikkeling waarbij Restaurant.nl is aangesloten. Zie ook Duurzaamheidsnetwerken.
LogoVereniging Noorden Duurzaam

Inspanning mbt duurzaamheid - Wat wordt er nu gedaan?

Onderzoek

Intern onderzoek naar duurzaamheid bij Restaurant.nl .

Gebruik van duurzame, biologische en seizoensgerelateerde producten. In het bezit van een gouden green key certificaat. Er wordt goed gelet op afvalreductie en duurzame verlichting. Het streven is het verblijf van onze gasten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, maar ook zo milieuvriendelijk mogelijk.

Projecten

Korte beschrijving van duurzaamheidsprojecten van Restaurant.nl .

MSC-keurmerk, gouden green key, gebruik van fair-trade, seizoensproducten en streekproducten, waterbesparende toiletten, CO2 uitstoot compensatie.

Bij iedere aanbesteding worden duurzaamheidscriteria toegepast die door de overheid zijn ontwikkeld. Stenden Hogeschool verwacht van haar leveranciers een proactieve en innovatie houding als het gaat om duurzaamheid. Het informeren van gasten over duurzaamheid, tevens worden de uitgangspunt aangaande duurzaamheid uitdrukkelijk meegenomen in de opleiding van duizenden studenten International Hospitality Management.

Resultaten mbt duurzaamheid- Wat is er al bereikt?

Certificaten

Voert deze systeem- of productcertificaten voor duurzaamheid. Zie ook het Noorden Duurzaam Overzicht Duurzaamheidscertificaten.
- Green Key / Groene Sleutel
 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst