| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Restaurant.nl

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Restaurant.nl .
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Restaurant.NL is het restaurant behorend bij Stenden university hotel waar u kunt genieten van de Nieuwe Nederlandse Keuken. Stenden university hotel en Restaurant.nl worden gerund wordt door jonge, enthousiaste studenten van de opleiding International Hotel Management. Onder begeleiding van praktijkinstructeurs doen zij ervaring op in deze ‘Real World Learning’ omgeving.
LocatiesRengerslaan 8, Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Omvang10 tot 50 personen
Producten/dienstenRestaurant, Nederlandse keuken, Duurzaam, Diervriendelijk, Seizoensproducten.
Websitehttp://www.restaurantwannee.nl/
ContactTelefoonnummer: 058-2441188 E-mail: hotel@stendenhotel.com
KvK01102285
Organogram
Duurzaamheid
MissieHet (ervarings-) leerbedrijf, excellent geaccrediteerd en self supporting. Denken en werken volgens de principes van Real World Learning gericht op de (internationale) Hotelschoolstudent die persoonlijke ontwikkeling en uitdaging wel ervaren ten einde de optimale entree op de (interntionale) arbeidsmarkt te maken. Daarnaast is Stenden university hotel een duurzame werkgever die zorgt voor zijn medewerkers en hen uitdaagt tot maximale klantfocus en ontwikkeling
Actief inNoord-Nederland
Aangesloten bij
LogoVereniging Noorden Duurzaam
OnderzoekGebruik van duurzame, biologische en seizoensgerelateerde producten. In het bezit van een gouden green key certificaat. Er wordt goed gelet op afvalreductie en duurzame verlichting. Het streven is het verblijf van onze gasten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, maar ook zo milieuvriendelijk mogelijk.
InitiatievenMSC-keurmerk, gouden green key, gebruik van fair-trade, seizoensproducten en streekproducten, waterbesparende toiletten, CO2 uitstoot compensatie. Bij iedere aanbesteding worden duurzaamheidscriteria toegepast die door de overheid zijn ontwikkeld. Stenden Hogeschool verwacht van haar leveranciers een proactieve en innovatie houding als het gaat om duurzaamheid. Het informeren van gasten over duurzaamheid, tevens worden de uitgangspunt aangaande duurzaamheid uitdrukkelijk meegenomen in de opleiding van duizenden studenten International Hospitality Management.
Certificaten- Green Key / Groene Sleutel