| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Megavista

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Megavista.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
LocatiesPortugallaan 41, Assen, gemeente Assen, DR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenGrootformaat prints op kunststof, aluminium, hout, glas, etc. Verpakkingen en gebruiksvoorwerpen van karton voor presentatie van producten of diensten.
Websitehttp://www.megavista.nl
Contacthttp://www.megavista.nl/index.php?menuitem_id=5
Duurzaamheid
MissieMegavista is een duurzaam bedrijf op het gebied van digitaal printwerk en geprinte verpakkings- en promotiematerialen. Wij sturen bewust naar het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Voor roll-up displays gebruiken wij bijvoorbeeld polypropyleen in plaats van pvc. Dit materiaal is beter recyclebaar. Qua materiaal van displays en stands zijn wij een groot voorstander van karton. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor er meer ruimte ontstaat voor creativiteit. Ook is het karton volledig recyclebaar. En een ding weet je zeker: zo'n stand wekt de nieuwsgierigheid van de bezoekers op, wie wil dat nou niet?
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Duurzame standbouw
DoelenOns doel is klanten producten te bieden die duurzaam zijn en deze producten voor de klant te realiseren.
OnderzoekNatuurlijk is Megavista nog steeds aan het onderzoeken welke producten we nog meer kunnen aanbieden naast duurzaamheid. We zijn met div. gemeente's rond om ons heen aan het praten om te kijken wat wij voor hun kunnen betekenen. Megavista is druk met div. toeleveranciers aan het praten om te zien hoe we nog meer kunnen gaan werken met duurzaamheid. Megavista bouwt aan een duurzaamheidspand en werkt met veel duurzaamheids producten.
InitiatievenWij hebben een geheel van karton gemaakte stand ontwikkeld, de Eco-Stand. Deze stand is volledig gemaakt uit 100% Honey-Comb karton. Honey-Comb is B1 brandvertragend gecertificeerd. Zodat het karton ook voor openbare ruimtes gebruikt kan worden ondanks de brandveiligheidsnormen die men hanteert voor beurzen. Doordat deze stand van karton is gemaakt, is deze volledig recyclebaar. Ook is de stand door het materiaal licht van gewicht. En hierdoor scheelt het ook nog eens in de brandstofkosten.
ResultatenDe resultaten die wij hebben geboekt zijn echt iets om trots op te zijn. Wij hebben vele klanten duurzame producten geleverd. Wij hebben diverse producten vervaardigd van recyclebare producten zoals; karton, polypropyleen, canvas etc. Onze kunststof producten zijn misschien minder makkelijk recyclebaar maar worden gemaakt op een dusdanige kwaliteit dat deze lang meegaan en niet snel aan vervanging toe zijn.