| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Harwig

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Harwig.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Specialist in: "brand-, inbraak en bliksembeveiligingstechniek, data- en telematicanetwerken, energiemanagement, klimaattechniek, legionella preventie en industriƫle automatisering." "bijdrage bij het realiseren van nieuwbouw en renovatieprojecten voor overheid, instellingen en bedrijfsleven in de Noordelijke helft van het land."
LocatiesKweekgrasstraat 26, Almere, gemeente Almere, FL
Tweede Bokslootweg 14, Emmen, gemeente Emmen, DR
Kalmarweg 14-1, Groningen, gemeente Groningen,
Omvang100 tot 250 personen
Producten/dienstenOntwerpen, uitvoeren, onderhouden en beheren van technische installaties in de bouw.
Websitehttp://www.harwig.nl
ContactEmmen Telefoonnummer 0591-656769 Almere Telefoonnummer 036-5302272 Groningen Telefoonnummer 050-5973959
Duurzaamheid
Missie"Een ongestoorde energievoorziening voor woningen, bedrijven en instellingen is een noodzakelijke voorwaarde. Niettemin loont het al snel de moeite aandacht te besteden aan de mogelijkheden van energiebesparing. Daarbij bestaat de mogelijkheid te kiezen voor duurzame en energiezuinige componenten en apparatuur." "Aandacht voor milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen achten wij van groot belang en zodoende zijn deze onderwerpen standaard opgenomen in onze bedrijfsvoering. "
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Advies duurzaam bouwen
Doelen"Harwig heeft de volgende doelstellingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: 1. Bij alle bedrijfsbeslissingen streven wij naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit. 2. Er wordt gestreefd naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit doen wij door o.a. de milieubelasting, het energiegebruik en de CO2-uitstoot zo veel als kan te reduceren, en waar mogelijk volledig schoon te produceren. 3. Wij bevorderen de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van onze medewerkers. 4. ..." Lees verder op http://www.harwig.nl/Maatschappelijk_Verantwoord_Ondernemen.html