| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Hansa Green Tour

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Hansa Green Tour.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Zelfstandig consultant en projectmanager gespecialiseerd in internationale marktontwikkeling en duurzaamheid
LocatiesDe Nijverheid 21, Drachten, gemeente Smallingerland, FR
Omvang1 persoon
Producten/dienstenAanjagen van duurzame technologie: conceptontwikkeling, projectmanagement, organisatie van events
Websitehttp://www.hanzedevelopment.nl
Telefoon0655567218
ContactTel: 0512-545231 Mob: 06-55567218 Email: info@hanzedevelopment.nl
KvK01125208
Duurzaamheid
MissieHet aanjager van duurzame ontwikkelingen en technologie. Marktontwikkeling en coƶrdinatie van innovatieve producten en diensten die bijdragen aan een meer duurzame toekomst. Internationale trends en contacten verbinden met Nederlandse initiatieven. Van conceptontwikkeling tot projectmanagement en het organiseren van evenementen.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Strategie en duurzame innovatie
- Organisatieadvies voor duurzame innovatie
- Platform voor duurzame bedrijven
DoelenEigen werkzaamheden zo duurzaam mogelijk uitvoeren en anderen inspireren en enthousiasmeren
OnderzoekIk heb veel ervaring met duurzame marktontwikkelingen in Duitsland en Scandinaviƫ en een groot netwerk van duurzaamheids- en cleantech netwerken in Duitsland, Denemarken en Oostenrijk. Om deze netwerken zichtbaar en toegankelijk te maken en de bewustwording te stimuleren van duurzame ontwikkelingen en trends in Europa organiseren ik 2 x per jaar de Hansa Green Tour, een zomereditie naar Duitsland en Denemarken (duurzame koploper in Europa) en een Winter Edition naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk (het grootste duurzame energie evenement van Europa). De Hansa Green Tour is een internationale netwerk tour voor duurzame ondernemers, bestuurders en kennisinstellingen om promotie te maken voor innovatieve duurzame producten en technologie. Het doel daarbij is te leren van duurzame 'best practises', van elkaar en samen duurzame oplossingen te stimuleren en promoten. Voor meer informatie zie de website: www.hansagreentour.com Kennis is er, nu nog doen. Tijd voor actie!
InitiatievenDe Hansa Green Tour wereldwijd op de kaart zetten door verbinding te zoeken met de grootste duurzaamheidsnetwerken en events wereldwijd zoals de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, Abu Dhabi Sustainability Week en IRENA. Verbinding leggen met grote spelers op het gebied van elektrische mobiliteit zoals Tesla, Mercedes en VW.
ResultatenDe Hansa Green Tours zijn een groot succes. In 2017 hebben we inmiddels de 8e zomereditie georganiseerd en sinds 2 jaar organiseren we nu ook de Winter Edition naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, het grootste duurzame energie evenement van Europa met meer dan 100.000 bezoekers uit meer dan 60 landen. Ik heb daar nu als voorzitter en organisator van de Hansa Green Tour al 2 x de keynote speech mogen doen om mensen te inspireren met duurzame voorbeeldprojecten in Europa die wij met de Hansa Green Tours laten zien. Een prachtig resultaat! Meer informatie op: www.hansagreentour.com
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.