| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Awizon B.V.

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Awizon B.V..
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Met Awizon heeft u dé partner voor zonne-energieconcepten; ongeacht of dit een klein- of een grootschalig project betreft. Naast advisering verzorgt Awizon het hele traject van aankoop tot en met installatie van uw zonne-energiesysteem. Daardoor kunt u erop rekenen dat u niet alleen verantwoord, maar ook winstgevend energie verbruikt. Een investering met perspectief. Zorg voor het milieu en vermindering van uw energierekeningen is de hoofdzaak. (bron: http://www.awizon.nl/over-awizon)
LocatiesMeander 3, Surhuisterveen, gemeente Achtkarspelen, FR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenZonne-energie projecten en producten.
Websitehttp://www.awizon.nl
ContactTel: (0512) 36 30 31 Fax: (0512) 36 19 70 E-mail: info@awizon.nl
KvK01103356
Duurzaamheid
MissieDe filosofie van Awizon is simpel en doeltreffend. We hebben de aarde in bruikleen. En daarom willen wij dat iedereen op verantwoorde en doeltreffende wijze van energie wordt voorzien. Dit realiseren we door middel van duurzame energieopwekking. Op deze manier kunnen we volledig in onze energiebehoefte voorzien en sparen we niet alleen het milieu, maar creëren we ook een betrouwbare eigen energievoorziening. (bron: http://www.awizon.nl/over-awizon)
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Advies duurzaam bouwen
- Advies duurzame energie
DoelenErvoor zorgen dat iedereen op een verantwoorde en doeltreffende wijze van energie wordt voorzien. En ervoor zorgen dat er in eigen energie kan worden voorzien en op deze manier ook het milieu sparen. (bron: http://www.awizon.nl/over-awizon)
ResultatenAwizon heeft al projecten afgerond: http://www.awizon.nl/zonne-energie-projecten Awizon heeft een calculator gemaakt die uitrekent hoeveel u kunt besparen: http://www.awizon.nl/zonnepanelen-calculator