| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
ASN Installaties

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van ASN Installaties.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
ASN Installaties staat voor comfortabel, veilig en gezond wonen en werken. Onze specialisten zorgen voor advies, installatie, service en onderhoud van onder andere zonnepanelen, warmtepompen, cv-ketels en ventilatiesystemen. Ook nemen wij iedereen mee richting de energietransitie.
LocatiesBirdaarderstraatweg 127, Dokkum, gemeente Friesland, FR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenProducten: zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, cv-ketels, led-verlichting en ventilatiesystemen. Diensten: Advies m.b.t. verduuzamen & serviceabonnementen voor de diverse producten.
Websitehttp://www.asndokkum.nl
Telefoon0519 82 00 00
E-mailinfo@asndokkum.nl
ContactBirdaarderstraatweg 127 9101 CZ Dokkum Telefoon: 0519 – 82 00 00 Fax: 0519 – 82 00 19 E-mail: info@asndokkum.nl
Duurzaamheid
Missie''Wij werken hard aan een duurzame toekomst. Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij producten die daaraan bijdragen. Door producten aan te bieden die zelf op een groene manier energie opwekken, of met producten die zuiniger omgaan met onze fossiele brandstoffen. Wij doen ons best om het voor iedereen mogelijk te maken om mee te helpen aan een duurzame toekomst''. Bron: https://www.asndokkum.nl/missie-en-visie/
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Advies duurzaam bouwen
- Advies duurzame energie
DoelenAls Freon fan Fossylfrij Fryslân helpen wij het gebruik van fossiele brandstoffen snel te verminderen. De Freonen is een snelgroeiend netwerk dat samen met jou de provincie Fryslân wil verduurzamen.
OnderzoekOm woningen energiezuiniger te maken hebben de gemeente Dantumadiel en Dongeradeel het initiatief genomen voor de oprichting van Goed Bezig. Goed bezig is een consortium van regionale bedrijven die alle 'Meer Met Minder' gecertificeerd zijn. Via één aanspreekpunt verzorgen de Goed Bezig bedrijven voor iedereen het hele traject, van advies, subsidiëring tot en met de uitvoering van alle soorten energiebesparende maatregelen.
Initiatievenhttp://www.asndokkum.nl/nl/over-asn-installaties/referenties Zonnepanelen voor Vitamaris Schiermonnikoog, Ameland basisschool te Nes 360 zonnepanelen, Reduzum collectieve inkoop zonnepanelen
Resultatenhttp://www.asndokkum.nl/nl/over-asn-installaties/referenties
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.