| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

Winnaar Duurzame Mobiliteitsheld 2013: Roger Prins OAMKB met de Volkswagen Up

Introtekst: 
Roger Prins van Online Adviseurs MKB uit Amersfoort is samen met Janet Koek de Duurzame Mobiliteitsheld 2013 geworden tijdens de Hansa Green Tour 2013. Roger & Janet van harte gefeliciteerd!
Hoofdtekst: 

Winnaar Duurzame Mobiliteitsheld 2013: Roger Prins OAMKB met de Volkswagen Up: De gelukkige winnaar krijgt van Bureau MVO een PR actie voor zijn organisatie. Deze prijs bestaat uit een free publicity actie of een kort video-interview voor op de website.Binnenkort volgt een feestelijke uitreiking.Winnaar Duurzame Mobiliteitsheld 2013: Roger Prins OAMKB met de Volkswagen Up: De gelukkige winnaar krijgt van Bureau MVO een PR actie voor zijn organisatie. Deze prijs bestaat uit een free publicity actie of een kort video-interview voor op de website.Binnenkort volgt een feestelijke uitreiking.

Met een VW Up Ecofuel op aardgas hebben Roger & Janet tijdens de Hansa Green Tour 2013 in totaal 1746 kilometer afgelegd in 4 dagen met verreweg het laagste verbruik van in totaal slechts 4,0 liter benzine en 67,7 kilo aardgas. Het gemiddelde gebruik over de gehele reis bedroeg 1:25 op aardgas. Daarvan werd het meerendeel gereden op groengas van Attero en Duits biogas.

Volgens internationaal CO2 footprint onderzoek in o.a. Amerika en Zweden is groengas of biogas de schoonste brandstof van dit moment. De totale CO2 footprint van het rijden op groengas is ook lager dan 100% elektrisch rijden.

Klik hier voor meer informatie over groengas als klimaatvriendelijke transportbrandstof.

 

Wie wordt de duurzame mobiliteitsheld van de Hansa Green Tour 2013?

Introtekst: 
Velen hebben zich reeds aangemeld voor de Hansa Green Tour 2013, hét internationale netwerkevenement voor duurzame ondernemers en bestuurders die duurzame technologie willen promoten en zaken willen doen in Noord Duitsland en Noord Polen. Na succesvolle edities in 2010, 2011 en 2012 heeft deze vierde editie van de tour iets bijzonders te bieden.
Hoofdtekst: 

De route wordt als eco-tour gereden met groengas auto’s, hybrides en 100% elektrische auto’s. Degene die de afstand weet af te leggen met de kleinste milieuvoetafdruk wordt de duurzame mobiliteitsheld van het evenement, en deze persoon wint o.a. een PR actie voor zijn organisatie door Bureau MVO (www.bureaumvo.nl). Deze prijs bestaat uit een free publicity actie of een kort video-interview voor op de website van de organisatie van de winnaar.

Deze keer rijden de deelnemers de Hanzeroute van Groningen via Bremen en Hamburg naar Goléniow en weer terug, dat is 1500 kilometer in 4 dagen. Een recordpoging van de deelnemers met een 100% elektrische auto!

Wie durft er mee met een EV? Bent u dit? Meld u dan nu aan voor de Hansa Green Tour 2013 via http://www.hansagreentour.com/nl

BijlageGrootte
hansa_green_tour-2013.jpg61.29 KB
 

Dutch Solar Group maakt EU heffing zonnepanelen deels ongedaan

Introtekst: 
De Europese Commissie heeft onlangs ingestemd met een heffing voor zonnepanelen die naar Europa worden geëxporteerd. Het gemiddelde heffingstarief bedraagt 47%, wat bovenop de inkoopprijs van panelen komt.
Hoofdtekst: 

Door deze beleidsmaatregel dreigen zonnepanelen voor de consument duurder te worden, terwijl het laten dalen van de prijzen juist een must is voor een snelle adoptiefase van zonnepanelen.

win gratis zonnepanelen dutch solar group: win gratis zonnepanelen dutch solar groupwin gratis zonnepanelen dutch solar group: win gratis zonnepanelen dutch solar groupDe missie van de Dutch Solar Group is zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Dit door groot in te kopen en de hierdoor onderhandelde korting terug te geven aan de klant. Kortingen lopen op tot 30%, waardoor de heffing van de EU deels ongedaan wordt gemaakt.

Om steeds meer mensen kennis te laten maken met energie van de zon heeft Dutch Solar Group nu ook een winactie met kans op gratis zonnepanelen opgezet. Via www.wingratiszonnepanelen.nl maken mensen nu kans op een set van 3 gratis zonnepanelen. Uit de goede antwoorden wordt op 1 juli 2013 een winnaar getrokken. Met dit initiatief wil Dutch Solar Group nog meer huishoudens stimuleren om hun eigen energie op te wekken.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst