Logo of foto
Thematafel Innovatieversnelling Noord-Nederland
Kengegevens
TafelsoortKennisnetwerk
OnderwerpInnovatieversnelling
WerkgebiedNoord-Nederland
StatusNiet actief. Er is langer dan een jaar geen bijeenkomst geweest of de webpagina van de tafel is gedurende langer dan een jaar niet bijgewerkt.
BeheerZelfmelding
Manifest
Missie
De thematafel Duurzame Innovatieversnelling ziet innovatie als de motor van de regionale economie. Met haar kennis, ervaring en netwerken wil zij ondernemers en organisaties helpen hun duurzame innovaties te realiseren, om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de transitie naar een duurzame economie in Noord Nederland.
Topprioriteiten
Campagnes1 Inloopspreekuur
2 Wegwijzer duurzame innovatie
Lidmaatschap
CriteriaDeelnemers in de Thematafel Duurzame Innovatieversnelling zijn bedrijven of instellingen die bedenkers van duurzame productidee├źn helpen om hun idee in productie te krijgen. Ze zijn lid van Noorden Duurzaam.
Voordelen1) Als duurzame innovatieversnellers beter vindbaar zijn voor de eigen doelgroepen; 2) Samen met andere innovatieversnellers werken aan gezamenlijke projecten en aan opschalingsprojecten van andere transitietafels.
KostenLeden van de Thematafel Duurzame Innovatieversnelling betalen bovenop de basiscontributie van Noorden Duurzaam een contributieopslag die door de Thematafel zelf wordt vastgesteld. De contributieopslag is draagkrachtafhankelijk en wordt berekend op basis van het aantal fte van de lid-organisatie in Noord-Nederland. De thematafel is in oprichting en de hoogte van de contributieopslag is nog niet vastgesteld.
Informatiepetra.klooster@noordenduurzaam.nl
AanmeldenKlik op de tab Lidmaatschap bovenaan deze pagina.