| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Strawberry Fields

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Strawberry Fields.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Strawberry Fields is een communicatiebureau dat organisaties helpt die op weg zijn naar duurzaamheid. Meestal heeft men de ontwikkelde producten of diensten goed voor elkaar. Dan komt het moment van de waarheid. Hoe communiceer je dat aan anderen? Daar kunnen wij voor zorgen..
LocatiesKleine Leliestraat 11, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenCommunicatiebureau; communicatiestrategie en concept, drukwerk, internet, video, multimedia.
Websitehttp://www.strawberryfields.nu
Contacthttp://www.strawberryfields.nu/het-bureau/contact
Duurzaamheid
MissieStrawberry Fields heeft haar naam niet voor niets gekozen. Wij streven naar duurzame communicatie in ons werk voor klanten. De inzichten zijn gerijpt: het is goed mogelijk om duurzaam om te gaan met mens en planeet. En het is noodzakelijk. Maar het is ook uitdagend en inspirerend, dat ervaren wij elke dag. Door nieuwe keuzes te maken, door mee te helpen met het ontwikkelen en innoveren in energie, en door ons verantwoord op te stellen. Het begrip winst krijgt hierdoor een veel grotere betekenis. Wij doen mee.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Duurzaamheidscommunicatie
InitiatievenDrukwerk: 4 Gidsen Voor Duurzaamheid voor Energy Valley; Videoproductie voor BioMCN, producent van Biofuels; Videoproductie voor Tocardo International, producent van blue energy toepassingen; Web:De Interactieve Internet Kaart van Energy Valley; Communicatie advies over FSC voor papierfabrikant Smurfit Kappa Solidboard. Enzomeer. En niet te vergeten: De Strawberry Calendar!
ResultatenEen gestaag vorderende bewustwording bij doelgroepen door middel van communicatie.
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.