| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
GroenOpgewekt 5.0 BV

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van GroenOpgewekt 5.0 BV.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Specialist voor producten en diensten in combinatie met een lagere energierekening en minder CO2 uitstoot. Variërend van complete Europese zonnestroom installaties, LED verlichting, carports en veranda’s met geïntegreerde zonnepanelen in combinatie met elektrische laadpalen en meer.
LocatiesBlankenstein 110, Meppel , gemeente Meppel, DR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenGroenOpgewekt 5.0 BV heeft een specifieke focus op blijvende ‘energiebesparende oplossingen en technieken’. Met ervaren, gecertificeerde vakmensen realiseren zij dagelijks zonnestroom– en ledverlichtingsprojecten voor particulieren, agrariërs of MKB bedrijven.
Websitehttp://groenopgewekt.nl/
Telefoon0522853515
E-mailinfo@groenopgewekt.nl
Contacthttp://groenopgewekt.nl/contact/
Duurzaamheid
MissieDe transitie naar duurzamere vormen van energieproductie en -gebruik is noodzakelijk en vormt de grondslag voor de activiteiten van GroenOpgewekt 5.0 BV. Men neemt hierin de verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij en het nageslacht. Teveel uitstoot van CO2 is een belangrijke oorzaak van de klimaatverandering. De transitie naar een duurzame energiehuishouding is daarom strikt noodzakelijk en vormt de grondslag voor de activiteiten van GroenOpgewekt 5.0 BV uit Meppel.
Actief inNederland, Noord-Nederland
DoelenGroenOpgewekt 5.0 BV wil ‘samen met u’ in 2050 zijn overgestapt op een CO2-neutrale samenleving. De transitie naar een duurzame energiehuishouding is noodzakelijk. Teveel uitstoot van CO2 is een belangrijke oorzaak van de opwarming van de aarde en daarmee de klimaatverandering. Levering van service en hoge kwaliteit staan bij GroenOpgewekt 5.0 BV centraal en zij willen de klanten de beste service en kwaliteit bieden.
OnderzoekInvesteren in zonnepanelen heeft veel voordelen. Uit onderzoek blijkt dat 78% bereid is extra te betalen voor een koopwoning mét zonnepanelen en er zijn meer voordelen: Directe besparing op de energierekening. Minder afhankelijk van het energiebedrijf. De investering verdient zich altijd terug. U draagt direct bij aan een beter milieu. De verkoopwaarde van uw woning stijgt. Investeringsrendement hoger dan uw bank. Het energielabel gaat omhoog. Een slimme schenking aan uw kinderen.
InitiatievenWij hebben een unieke zonnestroominstallatie ontworpen en gerealiseerd op een landgoed met de ‘nieuwe generatie’ SolarWatt 60P Style Glas-Glas zonnepanelen. Omdat het een monument betreft is er gekozen voor een veldopstelling ‘onder het maaiveld’. Op deze wijze onstaat een perfecte combinatie van oud met nieuw .
ResultatenWij werken samen met producenten die een uitstekende reputatie, financieel sterk zijn én ruime ervaring in de markt hebben. Onze strenge selectieprocedure heeft geresulteerd in een hoogwaardig assortiment zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. GroenOpgewekt 5.0 BV uit Meppel adviseert, levert, installeert en ontzorgt u door heel Nederland met complexe led lichtplannen en lichtberekeningen.
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.