| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Pezy Product Innovation

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Pezy Product Innovation.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
We helpen onze opdrachtgevers met productinnovatie door het creëren van nieuwe en verbeterde productconcepten, het ontwikkelen van producten en het ondersteunen in het opstarten van productie. Onze passion to create, integrale manier van werken en specialiteit in complexe kunststof producten bieden de garantie voor diensten van het hoogste niveau, flexibiliteit en snelle resultaten.
LocatiesNarvikweg 5-5, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvang50 tot 100 personen
Producten/dienstenConsumentenproducten
Websitehttp://www.pezy.com
ContactT +31(0)50 318 96 00 F +31(0)50 318 97 00 info@pezy.com
Duurzaamheid
MissiePezy heeft als ambitie om “Goede Producten” te maken. Producten die relevant zijn voor de gebruiker en die een positieve invloed hebben op People, Planet en Profit. Daarom omarmen we de principes van Cradle to Cradle. Het is ons doel om bij ieder project wat we uitvoeren na te denken over de relevantie van C2C in dat project. We integreren de C2C principes in onze manier van aanpak. Hierdoor zijn we toonaangevend in de wereld van C2C ontwerp. We benaderen bedrijven met een actieve houding om samen hiermee aan de slag te gaan. We zullen handelen op een manier waarbij we de laatste ontwikkelingen rond C2C toepassen en zullen bijdragen aan de ontwikkeling van tools en processen, binnen het C2C netwerk. Om herkent te worden als bedrijf dat de C2C principes hanteert zullen we ook op deze manier naar voren treden in de publiciteit en nemen we actief deel aan relevante evenementen doormiddel van workshops en masterclasses.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Door EPEA geautoriseerde cradle-to-cradle consultancy
DoelenIntern hanteren wij een roadmap waarbij we onze activiteiten en bedrijfsvoering stap voor stap omzetten. Op dit moment vergroten we onze kennis per discipline. Op de middellange termijn wordt C2C een deel van onze identiteit, hebben we meer voorbeelden die een inspiratiebron zijn voor anderen en kunnen we onze kennis delen. Tot onze portfolio behoort een gecertificeerd C2C product. Op de lange termijn willen we verder zijn dan ons richten op onze activiteiten. We hebben dan C2C huisvesting en zijn in het bezit van een bibliotheek/ infocentrum. Uiteindelijk gaan we ervoor dat C2C integraal is opgenomen binnen alle projecten.
OnderzoekOp dit moment vergroten we onze kennis per discipline. Productontwikkeling is een breed traject waarbij we verschillende fases kennen: - Industrial design - Mechanische product ontwikkeling - Modellen / prototypes maken - Test &Verificatie - Consultancy & Project management - Productie start-up Binnen elk vakgebied is C2C een onderdeel. Kennis hierin is belangrijk om een integraal C2C project te kunnen hanteren.
Initiatieven- Verpakkingsproject voor water - Meegroeifiets
Resultaten 9 geaccrediteerde C2C consultants: Wij hebben met 9 medewerkers van verschillende disciplines (engineers, designers, accountmanagers) de C2C opleiding van EPEA behaald.