| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Stork

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Stork.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Stork, een onderdeel van Fluor, is een waardegedreven aanbieder van volledig geintegreerde oplossingen voor operations, onderhoud, modificaties en asset integriteit. Stork heeft ongeveer 18.000 werknemers in meer dan 100 landen en zijn meer dan 4.000 klanten verspreid over 6 continenten van dienst.
LocatiesEuvelgunnerweg 12, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvang5000+ personen
Producten/dienstenmechanisch, elektrisch, pompen, valves, pipe onderhoud, maintenance, machining, bolting, boilers, project management, asset, advise, verkoop, verhuur, eqin, turbine, branders, blades, gears, turbomachinery, equipment, renewable, spare, services, performance, integrity
Websitehttp://www.stork.com/nl/
Telefoon088 0891000
E-mailinfo@stork.com
Contacthttps://www.stork.com/nl/contact
Duurzaamheid
MissieStork, onderdeel van Fluor, wil elke dag en overal de industriƫle referentie vertegenwoordigen. (THE INDUSTRY REFERENCE EVERY DAY. EVERYWHERE.) Stork zet zich in om de gezondheid en veiligheid te beschermen van onze medewerkers, aannemers en alle anderen die betrokken zijn bij onze activiteiten. Daarnaast zetten wij ons in om de impact van onze activiteiten op het milieu te beperken.
Actief inNoord-Nederland
DoelenStork Nederland en Stork Asset Management Solutions willen samen de uitstoot van CO2 en het verbruik van fossiele brandstoffen tijdens onze werkzaamheden verminderen. Om het CO2 reductiebeleid uit te kunnen voeren, is de Carbon Footprint van Stork opgesteld. Hierop zijn de grootste verbruikers in kaart gebracht. De Carbon Footprint is uitgewerkt in het Energie Managementplan. https://www.stork.com/downloads/CO2-Managementplan_Stork_NL-27-07-2018.pdf Om het CO2 verbruik te reduceren, is de reductiedoelstelling uiteen gezet en worden maatregelen uitgevoerd om deze doelstelling te gaan halen. De doelstelling en de maatregelen zijn uitgewerkt in het Energie Reductieplan. https://www.stork.com/downloads/CO2_Reductieplan.pdf Om bij te dragen aan een beter milieu, buiten onze eigen reductiemaatregelen om, is Stork onder meer aangesloten bij het initiatief Energy Valley (meer info in het Energie Managementplan).
OnderzoekOm onze inspanningen op het terrein van CO2 reductie beter zichtbaar en controleerbaar te maken, laten Stork Nederland en Asset Management Solutions zich certificeren tegen de CO2 Prestatieladder. In de zomer van 2017 is Stork gecertificeerd voor het CO2 Bewust Certificaat Niveau 3 van de CO2 Prestatieladder.
InitiatievenOns programma op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM), REACH Beyond Zero, helpt ons dit doel te bereiken. REACH Beyond Zero is onze visie op het gebied van VGM met als doel alle medewerkers van Stork te motiveren om zichzelf uit te dagen om een verbetering van onze VGM-cultuur en -prestaties te bereiken.
ResultatenIn de zomer van 2017 is Stork gecertificeerd voor het CO2 Bewust Certificaat Niveau 3 van de CO2 Prestatieladder. https://www.stork.com/downloads/VERITAS_CO2_Certificaat_niveau_3.pdf