| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Spaansen

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Spaansen? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Noord-Hollands familiebedrijf dat zich richt op de bouwbranche. Produceert, levert en transporteert grondstoffen, beton-/ bouwelementen en bestratingsmaterialen aan afnemers, die o.a. actief zijn in de grond-, weg- en waterbouw en woning- en utiliteitsbouw.
LocatiesLange Lijnbaan 60, Harlingen, gemeente Harlingen, FR
Lange Lijnbaan 58, Harlingen, gemeente Harlingen, FR
Scheidersweg 6, Winkel, gemeente Hollands Kroon, NH
Omvang250+ personen
Producten/dienstenBouwsystemen, casco montage en vloeivloeren, grondstoffen en logistieke dienstverlening voor onder andere de GWW-sector, bewerking van grind en zand voor industriƫle toepassingen, bestratingsmaterialen, sierbestrating, tuinhout, kleinere hoeveelheden zand, grind etc., betonplaten. In Harlingen: cascowanden; industriezand en -grind.
Websitehttp://spaansen.nl/
Contacthttp://www.spaansen.nl/page/view/name/8-contactformulier-of-bel-0224-541844 http://www.spaansen.nl/page/view/name/71-adressen-spaansen-groep
Duurzaamheid
Missie"De Spaansen Groep heeft concreet en aantoonbaar aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht en inzet. (...) MVO gaat over het realiseren van sociaal-maatschappelijk rendement, milieurendement en financieel rendement. Spaansen maakt bewuste keuzes en houdt rekening met deze drie aspecten." (Beleidsverklaring MVO september 2012)
Actief inNoord-Nederland
Doelen"MVO is bij Spaansen altijd verbonden met de gestelde doelen: - In het kader van een financieel gezonde bedrijfsvoering (profit) en de toekomstbestendigheid van onze onderneming. - Meerwaarde wordt gecreƫerd door bij alle beleidsbeslissingen na te denken over gevolgen voor de mensen (people); zij voelen zich gerespecteerd en gewaardeerd. - De aarde(planet) wordt gespaard of zo min mogelijk belast. Bij Spaansen is MVO verweven met de dagelijkse aansturing van de onderneming en geen doel op zich. Het zwaartepunt ligt de eerstkomende tijd op klantgerichtheid, transparantie, duurzame energie en interne bewustwording en scholing." (Beleidsverklaring MVO september 2012)
Initiatieven"Wij willen vooruitgang boeken door middel van de volgende stappen: - Certificering CO2 prestatie ladder - Scholing medewerkers - Duurzaam inkopen" (Beleidsverklaring MVO september 2012)