| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Local Works

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Local Works.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Ik maak werk van de kracht van de lokale schaal voor duurzaamheid: het benutten van wie en wat we dichtbij hebben, om van daaruit een gezonde en veerkrachtige gemeenschap en leefomgeving op te bouwen. Ik gebruik de methodiek van The Natural Step om organisaties en gemeenschappen te helpen bij hun proces om volledige duurzaamheid te bereiken, dat wil zeggen: om te bloeien binnen de grenzen van de aarde. The Natural Step is een internationale NGO, waaraan ik als adviseur en trainer ben verbonden.
LocatiesZuiderveldstraat 5, Joure, gemeente De Friese Meren, FR
Omvang1 (zzp of particulier of eenpersoons huishouden) persoon
Producten/dienstenLokale duurzaamheid, dorpen, wijken, veerkracht, kracht van de lokale gemeenschap, The Natural Step, duurzame ontwikkeling, training, advies,systeemdenken, duurzaamheidscommunicatie, interne communicatie
Websitehttp://www.local-works.nl
Contactemail: hilda@local-works.nl of hilda.feenstra@thenaturalstep.nl tel: 06 - 252 99 700 LinkedIn: nl.linkedin.com/in/hildafeenstra Twitter: hildafeenstra
Duurzaamheid
MissieMijn missie is om dorpen, wijken, gemeenten, bedrijven en andere organisaties op weg te helpen bij hun reis naar volledige, integrale, 100% duurzaamheid, gebruik makend van de kracht van de lokale mensen, middelen en omstandigheden. De basis van mijn werkwijze wordt gevormd door de duurzaamheidsmethodiek van The Natural Step. Deze methodiek is in alle groepen en organisaties toepasbaar. Het leert ze een gedeelde taal en toetsingskader voor duurzaamheid. Daarmee weet een doelgroep meteen wat ze zelf kan doen om een duurzame samenleving dichterbij te brengen.
Actief inNoord-Nederland
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.