| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Hotspot Duurzame Energie (HSDE)

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Hotspot Duurzame Energie (HSDE)? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Fryslân wil zich profileren op een aantal speerpunten, de zogenaamde “HotSpots”, plaatsen waar een economisch systeem met mondiale importantie floreert; Eén van de HotSpots is Duurzame Energie en de NHL is gevraagd dit proces samen met Van Hall Larenstein en Stenden in te richten. Dat betekent bouwen aan netwerken, platforms, kringen, maar ook nieuw Onderwijs, nieuw Onderzoek en nieuwe Projecten."
LocatiesRengerslaan 10, Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Producten/dienstenNetwerkconferenties, lunchlezingen, projecten, publicaties, onderwijs & cursussen
Websitehttps://www.nhl.nl/nhl/1914/hotspot-duurzame-energie-hsde/pid5ae9b41a-abb3-43c2-954d-3668867ad481.html
ContactHSDE@nhl.nl
Duurzaamheid
MissieIn Fryslân bedrijvigheid en innovatoren aantrekken rond het thema duurzame energie, kennis en banen genereren, 'kennis en kunde maakt kassa'.
Actief inNoord-Nederland
Doelen"... Dat nieuwe Onderwijs wordt zichtbaar doordat alle technische opleidingen een duurzame variant zullen hebben."
Initiatieven"De nieuwe Projecten zijn straks zichtbaar op plaatsen als Duurzame Kenniscampus (met bv Zonnestroomsystemen op het dak van het nieuwe gebouw van de NHL), Nieuw Stroomland (met bv testpark van windmolens en vergistingsinstallaties) en Energieneutraal Bedrijvenpark. In de stad zal steeds meer zichtbaar zijn: het nieuwe rijden (elektrisch en aardgas) en LED-verlichting voor de aanlichting van gebouwen."