| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Fair Basics

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Fair Basics.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Fair Basics streeft naar een duurzamere retail en helpt retailers met producten en diensten om dit te realiseren. Vanuit kennis en ervaring helpen we ook graag mkb bedrijven en sportverenigingen.
LocatiesReinder de Vriessingel 10, Opeinde, gemeente Smallingerland , FR
Omvang1 persoon
Producten/dienstenDuurzaamheidsadviezen voor retail, mkb en sportverenigingen op basis van o.a. The Natural Step en de Retail P's Produkt, Prijs, Personeel, Plaats, Promotie
Websitehttp://www.fairbasics.nl
Telefoon0653108100
E-mailinfo@hqretailsupport.nl
Contactemail jantie@fairbasics.nl telefoon 06-53108100
Duurzaamheid
MissieFair Basics ondersteunt en inspireert bedrijven om zelf duurzamer te worden en tegelijk ook hun klanten inspireren tot duurzaam handelen. We zijn samen verantwoordelijk voor onze toekomst. Daarbij werk ik graag vanuit langlopende verbintenissen met zowel klanten als leverancier. Niet gaan voor de beste (of goedkoopste) deal, maar kiezen voor een win-win. Ook gebruik ik mijn kennis en capaciteiten graag in diverse vormen van vrijwilligerswerk of niet betaalde opdrachten bij goede-doelen.
Actief inNoord-Nederland
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.