| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
DGMR

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van DGMR.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
DGMR is een adviesbureau voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software.
LocatiesVan Pallandtstraat 9-11, Arnhem, gemeente Arnhem, GE
Casuariestraat 5, Den Haag, gemeente Den Haag, ZH
Lavendelheide 2, Drachten, gemeente Smallingerland, FR
Geerweg 11, Sittard, gemeente Sittard-Geleen, LI
Omvang100 tot 250 personen
Producten/dienstenDuurzaam ondernemen, duurzaam bouwen, akoestiek en brandveiligheidsadvies voor bouw, industrie, verkeer en milieu
ContactLavendelheide 2 Postbus 671 9200 AR Drachten 0512 - 52 23 24
Duurzaamheid
MissieDGMR levert maatschappelijk relevante en hoogwaardige diensten en producten ter verbetering van de leef-, woon- en werkomgeving. Aspecten zijn gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. In onze organisatie staan een sociale werksfeer en ontplooiing centraal. Deze missie willen wij bereiken vanuit onze cultuur, ook wel onze kernwaarden genoemd. DGMR staat voor: 1. toegankelijk: wij willen een toegankelijke, proactieve en open partner zijn; 2. integer: eerlijk, betrouwbaar en zorgvuldig handelen volgens de regels van het spel; 3. plezier & passie: wij zijn ondernemend, tonen initiatief en voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat; 4. vooruit & strevend: onze mensen willen het onmogelijke mogelijk maken; 5. persoonlijk: binnen ons bureau is ruimte en vrijheid voor initiatieven; de mensen zijn onze belangrijkste succesfactor; 6. deskundig: weten waar je het over hebt.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Strategie en duurzame innovatie
- Organisatieadvies voor duurzame innovatie
- Advies duurzaam bouwen
- Advies duurzame energie
OnderzoekDGMR draagt door deskundig te adviseren dagelijks bij aan een duurzame woon- en werkomgeving. DGMR heeft ruime ervaring met duurzaamheid, zowel procesmatig als op technisch gebied. In het noorden begeleiden wij voor verschillende gemeenten de zogenaamde Koploperprojecten, waarbij we heel concreet bedrijven en gemeenten begeleiden op weg naar duurzaamheid.
Onderzoek- DuOn-quickscan
- GreenCalc+
Initiatieven- Koploperproject duurzaam ondernemen bedrijven