| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
ConnectingFriends.NET

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van ConnectingFriends.NET.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Het community-platform ConnectingFriends.NET wordt ondersteund door Marian Stoppelenburg en Jan van Bon. ConnectingFriends is een stichting.
LocatiesAchterstekamp 31, Roden, gemeente Noordenveld, DR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenSociale cohesie. Duurzame samenleving met een krachtige sociale structuur. Vermenigvuldiging van vriendschap. Mondiaal platform voor échte ontmoetingen zonder financiële transacties tussen leden. Deeleconomie. Social enterprise. leden sponsoren projecten voor een betere wereld.
Websitehttps://www.connectingfriends.net/
Telefoon050-3641005
E-mailinfo@connectingfriends.net
Duurzaamheid
MissieHet versterken van sociale cohesie, door het stimuleren van ontmoetingen tussen leden, in een vertrouwd netwerk van leden die open staan voor anderen. Door de versterking van hun sociale netwerk, en de opbrengsten van het netwerk zelf, worden bijdragen geleverd aan een betere wereld.
Actief inNederland
DoelenDoor het verbinden van leden van ConnectingFriends ontstaat een netwerk van leden die elkaar een gastvrij verblijf bieden tijdens hun reizen, zonder elkaar daarvoor te betalen. Leden hebben daardoor meer waardevolle ontmoetingen en kunnen zich nu meer en langere reizen veroorloven. De contacten tussen leden die hiermee ontstaan leiden tot een krachtiger sociaal netwerk. Het lidmaatschap voor het platform is gratis, maar elk lid stopt maandelijks een bedrag van €0,50 in een spaarpot die wordt aangevuld met vrijwillige bijdragen. Die spaarpot wordt besteed aan initiatieven waarmee de wereld voor anderen een beetje beter wordt. Deze initiatieven worden aangedragen door de leden zelf. De leden beslissen bij meerdere opties d.m.v. stemming hoe de spaarpot wordt toegekend aan de initiatieven.
OnderzoekStichting ConnectingFriends heeft een platform ontwikkeld voor leden, en houdt zich bezig met het managen van dit netwerk en de bevordering van projecten voor een betere wereld.
ResultatenEen functionele website ter ondersteuning van een mondiaal platform. Leden in Nederland, en de eerste leden in het buitenland. Radio-interviews en krantenartikelen. Aansluiting bij Social Enterprise NL.
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.