| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Boverhoff Sloopwerken

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Boverhoff Sloopwerken.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Boverhoff is een landelijke opererend bedrijf met kernactiviteiten op het gebied van sloopwerk, asbestverwijdering en recycling. Daarnaast leveren we diensten die hiermee samenhangen, zoals bodemsanering, bouw- en woonrijp maken (infrawerk) en betonboren en -zagen. Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige en complexe sloopprojecten, waarbij wij werken volgens een gecontroleerde en miliekundige sloopmethode om overlast tot een minimum te beperken en maximale recycling/hergebruik (gem. 98%)
LocatiesEuropaweg 26, Heerde, gemeente , GE
Omvang100 tot 250 personen
Producten/dienstenSloop, sloopwerken, sloper, renovatiesloop, ontmantelen, hergebruik, duurzaam, hoogwaardig hergebruik, asbest, asbestverwijdering, asbestsanering, bodemsanering, grondwerk, infra, granulaat, mobiel breken, granulaten, recycling, bouwrijp maken, woonrijp maken, betonboren, boren, zagen, amoveren, opbreken
Websitehttp://www.boverhoff.nl
ContactTelefoon: 0578-693136, Fax: 0578-694953, E-mail: info@boverhoff.nl, http://www.boverhoff.nl/default.aspx?ID=4&Grp=1
Duurzaamheid
MissieDe bedrijfsvoering van Boverhoff is gebasseerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen en onze waarden welke ons onderscheiden en de basis zijn voor ons handelen. Wij voeren onze werkaamheden uit in een verantwoordelijke en sociale wijze voor mens en milieu. Wij conformeren ons hierbij aan de wet- en regelgeving, ondersteunen maatschappelijke doelen en dragen bij aan iniatieven t.b.v. milieu en hergebruik.
Actief inNoord-Nederland
DoelenEen absolute vermindering van co2 uitstoot van 5 %
Onderzoek- Boverhoff is partner in een internationaal onderzoek t.b.v. de verbetering van het eindproduct uit "slooppuin" (doel een nog hoogwaardiger eindproduct) - Boverhoff heeft contracten afgesloten om ruim 20 reststromen hoogwaardig te hergebruiken (conform de ladder van Lansink) - Binnen ons kantoor is geinvesteerd in energiebesparend verlichting met automatische schakelaars en energiezuinige kantoorautomatisering - GPS en transportbeleid, welke tot een reductie van circa 15 % van de gereden kilometers heeft geleid - Gebruik van biodiesel voor alle het zwaar materieel en overige bedrijfsvoertuigen - Bij het inkoopbeleid worden uitsluitend machines gekocht die voldoen aan specifieke (internationale) uitstoot- en verbruiksnormen - Boverhoff is een erkend leerbedrijf en bied leerplekken aan - Boverhoff draagt bij aan meerdere maatschappelijke instelling en goede doelen middels sponsoring (hetzij financieel, hetzij ter beschikking stellen van materiaal en mensen) - etc.
Certificaten- CO2-Prestatieladder