| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Bed & Office 050

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Bed & Office 050.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Naast het Noorderplantsoen en 6 minuten lopen van het stadscentrum ligt Bed & Office 050. U reserveert dit stijlvolle vrijstaande pandje geheel voor uzelf. Parkeren is kosteloos, op eigen terrein. Uw verblijf is voor maximaal 2 personen en is inclusief ontbijt. U logeert in alle rust. Vloerverwarming, airconditioning en zomers een klein privé-terras dragen bij aan maximaal comfort. Verder goede Wi-Fi, een TV, een keukentje met onbeperkt koffie en thee; een magnetron en een koelkast.
LocatiesDillenburglaan 1, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvang1 persoon
Producten/dienstenLogeren, Verblijf, Hotel, Vrijstaand, Groendak, Oranjewijk, Noorderplantsoen, Ontbijt, Privacy
Websitehttp://www.bedandoffice.nl/
Telefoon0503113423
E-mailcontact@bedandoffice.nl
Contacthttp://www.bedandoffice.nl/
Duurzaamheid
MissieIk wil naar vermogen bijdragen aan duurzame ontwikkeling.
Actief inNoord-Nederland
DoelenWe zijn maar klein, maar elk steentje draagt bij. WE willen uiteindelijk alles biologisch en biologisch afbreekbaar hebben. Waar mogelijk gebruik van gerecyclede materialen
OnderzoekKlimaatonderzoek laten doen en rapport laten opstellen door Van der Glas. Middels de aanleg van een groen dak energieneutraal werkend geworden.
InitiatievenEr is een milieuminnend en -vriendelijk groen dak op Bed & Office 050 aangelegd en er wordt met milieuvriendelijke middelen schoongemaakt. Het ontbijt is grotendeels biologisch. Wat overblijft kunnen wij zelf soms opeten en ook de katten eten mee, zodat we zo min mogelijk weggooien. Uiteraard krijgen de gasten zelf steeds verse producten. We werken klimaatneutraal (is onderzocht en rapport van). Warmte komt (naast CV) als de zon schijnt via lichtkoepels, en omdat het gebouwtje goed geïsoleerd is wordt dat binnen lang vastgehouden.
ResultatenEnergieneutraal