| Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Logo of foto
Walter Nonnekes

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Walter Nonnekes.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
LocatiesWilkensstraat 3, Veendam, gemeente Veendam, GR
Omvang1 (zzp of particulier of eenpersoons huishouden) persoon
Website
ContactMobiel: 06 5532 1255 E-mail: walter@nonnekes.eu
Duurzaamheid
Missie Ik streef naar wereldwijde eenheid tussen Mensen en onze Aarde met inzet van alle talenten en mogelijkheden. Ben een verkenner, altijd gefocust op de vraag: Wat is hier eigenlijk aan de hand? Denk holistisch & metaforisch en kan verbeelden, vertellen en mensen motiveren om mee op reis te gaan. Heb brede multidisciplinaire kennis van technologieën & markten en heb ervaring met diverse innovatie-expedities. Wil graag betekenisvol samenwerken aan duurzaamheid vanuit de overtuiging dat duurzaamheid per definitie de goedkoopste oplossing is. Meer en meer getriggerd door het proces van grote transities. Aanhanger van Chaordic Thinking System en The Chaordic Path: de weg van Orde & Chaos.
OnderzoekHeb sinds 2005 eigen Renewable Energy initiatief vanaf concept tot commerciële fase ontwikkeld. Vele innovatie-lessen getrokken en inzichten opgedaan die ik graag overbrengen wil. Kan daar over presenteren en/of inbrengen in projecten. Ongeveer 30 jaar als innovator actief geweest in Internationale B2B omgeving in alle commerciële disciplines in tal van industriële branches.
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.