Bewerkt door J W van Beek op 20-7-2015 in Uitgeverij en drukkerij
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Van Liere Media.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Van Liere Media is regisseur, adviseur en producent van hoogwaardige grafimedia producties. Met behulp van diverse software oplossingen ondersteunt zij haar klanten bij het samenstellen en bestellen van communicatiemiddelen. Waar mogelijk produceert Van Liere Media deze middelen zelf, anders draagt zij zorg voor de inkoop van deze middelen. Daarnaast ontwikkelt en beheert Van Liere Media web2print applicaties met de consument als doelgroep voor derden en zichzelf.
LocatiesWaanderweg , Emmen, gemeente Emmen, DR
Omvang10 tot 50 personen
Producten/dienstenDrukwerk, print en mail, DM akties, ware housing, logistiek web en IT beheer
Websitehttp://www.vanlieremedia.nl
Contacthttp://www.vanlieremedia.nl/contact////
Duurzaamheid
MissieVan Liere Media neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemen, ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) genoemd. In onze bedrijfsvoering houden wij rekening met mens en omgeving. Zie verder http://www.vanlieremedia.nl/duurzaamondernemen.html
Actief inNoord-Nederland
DoelenWij gaan zorgvuldig om met het leefmilieu en de grond- en hulpstoffen die we in onze kantoren en productieomgeving gebruiken en doen hiervoor inspanningen om: - Het verbruik van energie, water en grondstoffen te beheersen - Risico's bij het gebruik van en de opslag van hulpstoffen te beperken - Het afval te scheiden en restafval te beperken - milieuverontreiniging te voorkomen
OnderzoekOp dit moment is een intern project gestart op het gebied van: MVO, CO2 Foodprint en CO2 prestatieladder en Cradle to Cradle in samenwerking met Codin, Syntens en Educohof Emmen.
InitiatievenMVO, CO2 Foodprint en CO2 prestatieladder en Cradle to Cradle.
ResultatenVan Liere Media voldoet aan de modernste kwaliteits- en milieu eisen. De aan ons verstrekte ISO 9001, ISO 14001 en FSC certificaten verzekeren u van een goed geborgd productieproces waarbij de kwaliteit van het product en het welzijn van onze medewerkers en omgeving centraal staat. Het FSC certificaat garandeert dat uw papier is gemaakt van 'goed' hout als voornaamste grondstof.
Certificaten- ISO 14000/14001
- FSC
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.