| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Net als vorig jaar organiseert de gemeente Groningen de prijsvraag Duurzaamste Ondernemer. De hoofdprijs bedraagt € 20.000. De gemeente stelt bovendien een bedrag van € 5.000 beschikbaar als aanmoedigingsprijs, om daarmee de ontwikkeling van een initiatief te stimuleren, dat weliswaar kansrijk is, maar nog verdere uitwerking behoeft.

body

De opgave luidt:

Welk bedrijf heeft het beste innovatieve plan/de beste innovatieve plannen om, hetzij in het bedrijfspand, hetzij in het productieproces, hetzij met het product of de dienst van het bedrijf één of meer van de volgende zaken te realiseren:
- een aanzienlijke energiebesparing
- toepassen, opwekken en/of inkopen van duurzame energie
- bevorderen van duurzame mobiliteit
- duurzaam omgaan met grondstoffen en afvalstoffen

De gemeente Groningen organiseert deze prijsvraag om duurzaam ondernemen in onze gemeente actief te stimuleren en ook financieel te ondersteunen. We willen daarnaast bekendheid geven aan plannen die als praktijkvoorbeeld kunnen dienen op het gebied van duurzaam ondernemen voor andere bedrijven.

Aanmelden vóór 31 december 2009
Om mee te dingen naar de titel Duurzaamste Ondernemer dient u uiterlijk 31 december 2009 uw deelnameformulier op te sturen naar de gemeente Groningen.

De prijsuitreiking vindt plaats op 9 februari 2010 om 17.00 uur in het Stadhuis.

(Bron: gemeente Groningen)

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst