| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Scriptie geschreven over milieu of duurzaamheid? Maak dan kans op €500,-. Doe mee aan de Rachel Carson Milieuscriptieprijs 2013. Indienen t/m 2 juni 2013

body


Een actueel maatschappelijk vraagstuk uit het milieuwerkveld in je scriptie aan de kaak gesteld? Levert je afstudeerverslag flink veel voer op voor komende debatten over duurzaamheid, het klimaat en de noodzakelijke transities? Heb jij een milieuvraagstuk uitgeplozen op een wijze die nog niet eerder is vertoond? Of gaf je studentonderzoek juist dé oplossing voor een schonere en efficiëntere procesvoering in het stagebedrijf?

De wedstrijd staat open voor (oud)studenten aan Nederlandse universiteiten en hogescholen die tussen januari 2012 en 30 mei 2013 een scriptie hebben geschreven waarin een directe relatie tot milieu of duurzame ontwikkeling wordt gelegd. Scripties die al eerder voor deze prijs zijn ingediend worden niet in behandeling genomen.

Stuur vóór 3 juni 2013 een digitaal exemplaar (als PDF) van je scriptie naar het bureau van de VVM, inclusief een aanbevelingsbrief van de begeleidende docent, een volledig ingevuld inschrijfformulier, en een bewijs van beoordeling door de opleiding.

Begin september 2013 wordt bekend wie zijn genomineerd voor de scriptieprijs. De genomineerde studenten dienen op de VVM Young Professionalsdag tijdens de Energiebeurs op 24, 25 of 26 september 2013 een korte presentatie te geven over het scriptieonderzoek. Tijdens deze bijeenkomst zal de winnaar van de Milieuscriptieprijs 2013 bekend worden gemaakt en zal aan hem of haar de Rachel Carson prijs worden uitgereikt. Lees meer over de voorwaarden in het inschrijfformulier. Ingezonden scripties en andere documenten worden niet geretourneerd.

Info & aanmelden: www.milieuscriptieprijs.nl.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst