Bewerkt door Hotze Hofstra op 26-9-2017
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Energy Challenges.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken! Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op school en omgeving. Spelenderwijs ontdekken jongeren hun talent en maken ze kennis met de wondere wereld van duurzaamheid, energie en techniek.
Locatiesnijenborg 6, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenEnergiebesparingscompetities voor scholen
Websitehttp://www.energychallenges.nl
E-mailinfo@energychallenges.nl
ContactVoor contactgegevens ga naar: http://www.energychallenges.nl/contact/ Of kijk op onze social media pagina's: Twitter: http://www.twitter.com/ecnoord LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/2972146/ Facebook: https://www.facebook.com/ECnoord/ Instagram: https://www.instagram.com/ecnoord/ YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cQ1ugUpi-X8&t=11s
Duurzaamheid
MissieHet belangrijkste doel van de Energy Challenges is het ontketenen van enthousiasme en het vergroten van kennis over energie. Daarnaast speelt gedrag een belangrijke rol bij het besparen van energie en duurzaamheid. 10% energiebesparing is gemakkelijk haalbaar op alleen gedrag en zonder enige technische ingreep. Energy Challenges daagt jongeren uit om met hun campagne die 10% of hoger te besparen, door de school en omgeving warm te maken voor duurzaamheid.
Actief inNoord-Nederland