Bewerkt door Peter A.J. Bootsma op 23-5-2015
Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Damstra Installatietechniek? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Installatiebedrijf, verbonden met WTRD Techno Service (service-en onderhoudstak van het bedrijf) en Westermann Installatietechniek (zwembaden, sportaccommodaties).
LocatiesKolkensloane 4, Driezum, gemeente Dantumadeel , FR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenDuurzame energie, installatietechniek, koeling, verwarming, logisitieke diensten, NEN-keuringen
Websitehttp://damstra.nl/
Contacthttp://damstra.nl/hoe-vind-u-ons/contact
Duurzaamheid
MissiePlanet, people, profit. Het zijn de drie hoofdtakken voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, MVO, zich op baseert. Als familiebedrijf in een van oudsher agrarische omgeving is het duurzaam ondernemen bij Damstra al lang verweven in een organisatiestructuur waar we met zorg met elkaar en de omgeving omgaan.
Actief inNoord-Nederland
Doelen- Planet: Het milieu is bij ons altijd een factor van belang. In al onze installaties wordt gekeken naar de optimale combinatie van besparing van energie, een zo schoon mogelijke uitstoot en waar mogelijk gebruik van zonne-energie of aardwarmte. Dat maakt ons ook bewust van onze eigen manier van werken. - People: Naar klanten en relaties zit de duurzaamheid wat ons betreft in de steekwoorden: eerlijk, oprecht en betrouwbaar. Een man, een man; een woord een woord. Dat was vroeger zo, en dat is nu niet anders. - Profit: Winst is niet alles. Zo organiseert Damstra regelmatig personeelsreizen, sponsoren we verschillende (sport)verenigingen en krijgen stagiaires en mensen met een beperking de kans om bij ons aan de slag te gaan.
OnderzoekIn samenwerking met de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en de Rijksuniversiteit Groningen werken we bovendien aan het uitdenken van toepassingen voor in de toekomst.
ResultatenKoploper in duurzame energie: http://www.damstra.nl/wat-doen-wij/duurzame-energie
Certificaten- Zonnekeur