Bewerkt door Piet Zijlstra op 10-6-2016
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van PolyCiviel Civiele Techniek.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
LocatiesKalkoven 3 , Leek, gemeente Leek, GR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenPolyCiviel richt zich op conceptontwikkeling, project- en procesmanagement droge- en natte infra en systems engineering. PolyCiviel is expert op het gebied van wegdekreflectie.
Websitehttp://www.polyciviel.nl
Telefoon+31 6 46715859
E-mailinfo@polyciviel.nl
ContactP.D. Zijlstra, owner/adviseur +31646715859
Duurzaamheid
MissieAls civieltechnisch adviseur in infrastructurele projecten beïnvloed ik de ruimte om ons heen. Dat stimuleert mij bewust na te denken over de invulling, de aanpassingen, gebruik van grondstoffen èn de middelen waarmee we werken. Werken aan de betere wereld van morgen met als doel de leefbaarheid voor onze kindskinderen te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Dat is mijn verantwoordelijkheid naar de volgende generatie.
Actief inNoord-Nederland
DoelenDe combinatie van lichtreflecterende wegdekken met CO2 bindende en NOx afvangende componenten moet binnen 2 jaar haalbaar zijn. Hier doe ik momenteel onderzoek naar naast de opdrachten in het land m.b.t. ontwikkeling van geluidreducerend en reflecterend asfalt.
OnderzoekOnderzoek naar toepassingen met reflecterende wegdekken in het kader van verkeersveiligheid, reductie openbare verlichting waardoor minder energie benodigd is en minder CO2 uitstoot. Binnen het CROW (Kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur) werk ik op dit moment mee aan de Kennismodule Wegdekreflectie om overheden handvatten te bieden voor de toepassing van lichtreflecterende wegdekken in combinatie met besparing op openbare verlichting.
Resultatenhttps://www.youtube.com/watch?v=vW__0B3MMrE
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.