Bewerkt door Barbera Venema op 23-12-2015
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Wadd'ntas.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Ontwerpt maatwerk op verzoek. Levert aan particulier en B2B
LocatiesRaadhuisstraat 17, Wildervank, gemeente Groningen, GR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenTassen, computer- en iPadhoezen, maatwerkprodukten
Websitehttp://www.waddntas.nl
Contactt 06-16058490 e info@waddntas.nl
KvK01182561
Duurzaamheid
MissieTassen (en aanverwante produkten) maken van uitgekampeerde katoenen tenten. Eventueel uit te besteden werk zoveel mogelijk onderbrengen in de provincie Groningen. Laten zien dat het mogelijk is duurzame en mooie produkten te maken met gebruikt materiaal.
Actief inNoord-Nederland
DoelenWadd'ntas wil zoveel als mogelijk gebruikte katoenen tenten als grondstof blijven gebruiken. Op het programma staat een haalbaarheidsonderzoek m.b.t. inzet van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt in bijvoorbeeld een leer-werk-project.
OnderzoekGrondstoffen (oude katoenen -De Waard- tenten) worden aangeleverd door particulieren, De Waard vestigingen (De Vrijbuiter) en kringloopbedrijven zoals Het Goed. Incidenteel komt materiaal uit het buitenland. Machinale produktie van grotere aantallen kan worden uitgevoerd door Fivelingo in Appingedam (sw-bedrijf). Op het programma staat een haalbaarheidsonderzoek m.b.t. inzet van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt in bijvoorbeeld een leer-werk-project. Tevens wordt onderzocht welke andere materialen geschikt zijn en nu ongebruikt ergens ligt. Denk aan vlaggen en materialen in campingwinkels en zeilmakerijen.
ResultatenGrondstoffen (oude katoenen -De Waard- tenten) worden aangeleverd door particulieren, De Waard vestigingen (De Vrijbuiter) en kringloopbedrijven zoals Het Goed. Incidenteel komt materiaal uit het buitenland. Machinale produktie van grotere aantallen kan worden uitgevoerd door Fivelingo in Appingedam (sw-bedrijf). Op het programma staat een haalbaarheidsonderzoek m.b.t. inzet van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt in bijvoorbeeld een leer-werk-project.
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.