Bewerkt door Peter A.J. Bootsma op 23-5-2015 in Bedrijven en private instellingen
Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Westermann installatietechniek bv? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Allround installatiebedrijf.
LocatiesCastorweg 25, Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Omvang100 tot 250 personen
Producten/dienstenZwembadtechniek, sportaccomondaties, renovatie- en verbetertrajecten. Installaties van laboratoria, cleanrooms en industriƫle procesruimtes. Behoud van machines, gebouwen, apparatuur en gezondheid van medewerkers.
Websitehttp://westermann.nl/
Contacthttp://www.westermann.nl/sections/view/69
KvK01120068
Duurzaamheid
Missie"Ook bij Westermann zijn de drie hoofdtakken voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, People, Planet en Profit, nauw in de bedrijfsvoering verweven. Ons pand is bijvoorbeeld een fraai voorbeeld van een bijna energieneutrale huisvesting. (...) Duurzaamheid zit bij Westermann ook verweven in onze relaties met klanten en relaties. We streven naar langdurige en oprechte contacten, waar beide partijen zich goed bij voelen. Al zeventig jaar leveren we vakwerk. Dat kan alleen met vakmensen en daar zijn we zuinig op. (...) Winst is niet alles. Binnen de Damstra-holding worden sportclubs gesponsord en steunen we diverse initiatieven op maatschappelijk gebied. Ook bieden we stagiaires en mensen met een beperking de kans om bij ons werkervaring op te doen." (Bron: http://www.westermann.nl/sections/view/75)
Actief inNoord-Nederland
Certificaten- Zonnekeur