Bewerkt door Daniëlle Vermanen op 22-11-2019
Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Zero Waste Groningen.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
De FB Groep heeft op dit moment 500+ leden. Vanuit de groep is echter lastig in te schatten hoeveel mensen er zelf actief zijn, of eigen initiatieven hebben opgezet. Ze zijn er echter steeds meer, en in verschillende wijken/dorpen worden dingen opgezet via ideeën die we samen hebben opgedaan.
Locaties, gemeente , GR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenOnline community (voorlopig alleen op facebook, maar er wordt gewerkt aan website), die zich inzet tegen verspilling en een afvalvrije/arme leefstijl voor iedereen in Groningen makkelijker wil maken. Dit door info te verzamelen, tips te geven, te verbinden en activiteiten te organiseren. Zowel een FB-Groep, als FB pagina.
Websitehttps://www.facebook.com/groups/1141849515962255/
TelefoonNaw
E-mailzerowastegroningen@gmail.com
Contactzerowastergroningen@gmail.com of contact via de facebook pagina: https://www.facebook.com/zerowastegroningen/ We zijn ook te vinden op instagram: https://www.instagram.com/zerowastegroningen/
Duurzaamheid
MissieFacebook community; die zich inzet om een afvalvrije/arme leefstijl voor iedereen in de provincie Groningen makkelijker te maken. Dit door info te verzamelen, tips te geven, te verbinden en activiteiten te organiseren. Zowel een FB-Groep, als FB pagina. Wij geloven in de kracht van ieder mens en gedragsverandering, om zo te helpen met het voorkomen en oplossen van plastic soup, verspilling, milieuproblemen en eenzaamheid. Samen maken we het verschil.
Actief inProvincie Groningen