| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Bent u een productiebedrijf met eigen R&D, gevestigd in Friesland, Groningen of Drenthe? Wilt u werk maken van duurzame innovatie en een stap zetten richting C2C, en meehelpen om het C2C-denken in het noorden te stimuleren? Dan kunt u als demonstratiebedrijf deelnemen aan dit project.

body

Vanaf december 2008 wordt een groep van demonstratiebedrijven samengesteld. Wij zoeken daarvoor bedrijven met een meer dan gemiddeld commitment aan duurzame innovatie, wat bijvoorbeeld blijkt uit een statement op uw website, uit het ontwerp van uw producten, of uit lopende en uitgevoerde projecten. Bij de keuze van demonstratiebedrijven kijken we verder naar een redelijke spreiding over sectoren, bedrijfsgrootte en regio.

Demonstratiebedrijven krijgen om te beginnen een kostenloos Duurzame Innovatie Advies (DIA) uitgevoerd door bureau Hunesus, en begeleiding bij vervolgstapppen door noordelijke kennisinstellingen en adviseurs. Syntens en TCNN regelen aanvragen voor subsidies. Demonstratiebedrijven kunnen bovendien rekenen op extra belangstelling in de noordelijke media, en op een inspanning van dit project om u ook in de media van uw afzetmarkt te profileren.

Wilt u mee kunnen doen als demonstratiebedrijf dan plaatsen we u eerst op onze (niet openbare) longlist. Na onderzoek en consultatie worden circa 20 bedrijven uitgenodigd voor deelname als demonstratiebedrijf. Als u de uitnodiging accepteert wordt een overeenkomst met het project gesloten.

Wilt u meer weten over het project dan geven we graag uitleg. Bel met Martin Smit van Hunesus (06 1066 0699 www.hunesus.nl) of Peter Bootsma van Cradle Kring Noord (06 5374 8483, www.cradlekringnoord.nl), of mail naar info@cradlekringnoord.nl.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst