| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV)
CONTACTGROEPENMENU
Deze handleiding legt uit hoe het in- en uitschrijven bij de contactgroepen van Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) werkt. Zie de voorpagina van Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) voor algemene informatie.
Handleiding voor deelnemers aan contactgroepen
1
Aanmelden als lid
Wilt u lid worden van Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) ga dan naar de aanmeldpagina, vul uw gegevens en voorkeuren in en klik op indienen. U krijgt een bevestiging op de mail. Hebt u geen mailadres dan kunt u een papieren aanmeldformulier gebruiken. Op de voorpagina van Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) staat waar die voor u klaarliggen.
2
Kennismaken met een contactgroep
De contactpersonen kunnen zien wie zich heeft aangemeld bij Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) maar nog nog niet is uitgenodigd voor kennismaken met een contactgroep. Zij zien ook de voorkeuren die u hebt ingevuld en ze kunnen u uitnodigen. U krijgt dan een mail en u kunt afspreken met elkaar. Hebt u geen mail dan belt de contactpersoon u, of komt u opzoeken. Kennismaken met een contactpersoon of met een contactgroep is vrijblijvend: u kunt aangeven dat u verder wilt zoeken naar een andere contactgroep. Ook de contactpersoon of de contactgroep mag aangeven verder te willen zoeken naar andere deelnemers.
3
Deelnemen aan een contactgroep
Gaat u deelnemen aan een contactgroep dan schrijft de contactpersoon u in. In de contactgroep beslist u gezamenlijk hoe vaak, waar en waarvoor u bijeenkomt. De contactpersoon krijgt van tijd tot tijd informatie en vragen van de kerngroep van Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV), brengt dat in en koppelt dit terug.
4
Opzeggen bij uw contactgroep
Wilt u stoppen bij uw contactgroep dan kunt u dat bij uw voorkeuren aangeven. U kunt ook uw contactpersoon vragen u uit te schrijven. Hebt u in uw voorkeuren staan dat u bij een contactgroep wilt dan komt u automatisch weer op het overzicht van mensen die uitgenodigd kunnen worden. Alle contactpersonen of de contactpersonen bij u in de buurt (afhankelijk van uw voorkeur) kunnen dat zien en kunnen u uitnodigen. U kunt dus als u wilt van contactgroep wisselen.
5
Deelnemen zonder contactgroep
Wilt u lid zijn van Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV) maar niet van een contactgroep dan kunt u dat bij uw voorkeuren aangeven. U komt dan niet op de overzichten die de contactpersonen zien. Is er informatie of ledenraadpleging dan krijgt u rechtstreeks mail daarover.
Handleiding voor contactpersonen
1
Contactpersoon worden
Bij uw voorkeuren kunt u aangeven dat u contactpersoon wilt zijn. U krijgt dan overzichten van leden die een contactgroep zoeken en u kunt mensen uitnodigen. Op de bewerkpagina van uw contactgroep kunt diverse instellingen wijzigen en kunt u mensen uitnodigen en inschrijven (zie hieronder). U krijgt ook uitnodigingen voor bijeenkomsten van contactpersonen.
2
Iemand uitnodigen voor een contactgroep
Als contactpersoon krijgt u mail als er mensen zijn die in een contactgroep willen maar nog niet zijn uitgenodigd. Op de kaart en op de bewerkpagina van uw contactgroep ziet u wie dat zijn en welke voorkeuren ze hebben. Hiermee kunt u zelf of samen met uw contactgroep beslissen wie u wilt uitnodigen. Nodigt u iemand uit dan krijgt hij of zijn daarvan een mail en krijgt u een cc. In de mail staan alle contactgegevens. Het is goed gebruik om als contactpersoon persoonlijk te gaan kennismaken en uitleg te geven over uw contactgroep. Kennismaken is vrijblijvend. Zowel de genodigde, als u en uw contactgroep kunnen aangeven verder te willen zoeken.
3
Iemand inschrijven voor uw contactgroep
Gaat iemand deelnemen aan uw contactgroep dan kunt u hem of haar inschrijven. De nieuwe deelnemer krijgt dan automatisch een bevestiging op de mail. U krijgt een cc.
4
Bijeenkomsten van uw contactgroep
Als contactpersoon bent u degene die het initiatief neemt om de groep met enige regelmaat bijeen te vragen. In de groep kunt u de taken naar wens ook anders verdelen.
5
Informatie en vragen van de kerngroep van Seniorenplatform Vinkhuizen (SPV)
De kerngroep mailt informatie en vragen aan de contactpersonen en aan de leden die niet aan een contactgroep deelnemen. Als contactpersoon deelt u deze informatie en vragen in uw contactgroep en geeft u reacties terug aan de kerngroep.
6
Iemand uitschrijven uit uw contactgroep
Wil een van uw deelnemers stoppen dan kunt u hem of haar uitschrijven. Deelnemers kunnen ook bij hun voorkeuren aangeven dat ze stoppen bij hun contactgroep. Dan krijgt u bericht.
7
Kleine contactgroepen samenvoegen
Nog niet beschikbaar.
8
Grote contactgroepen splitsen
Nog niet beschikbaar.
9
Een contactgroep opheffen
U kunt als contactpersoon een contactgroep opheffen door alle deelnemers uit te schrijven. De contactgroep verdwijnt dan uit de lijst van contactgroepen. U kunt vervolgens naar wens een nieuwe contactgroep beginnen door mensen uit te nodigen.
10
Stoppen als contactpersoon
Wilt u stoppen als contactpersoon van een bestaande contactgroep dan kunt u (in overleg uiteraard) een andere deelnemer aanwijzen als de nieuwe contactpersoon. Op de bewerkpagina van uw contactgroep regelt u dat met 1 vinkje. U kunt daarna een nieuwe contactgroep beginnen, of eventueel in uw voorkeuren aangeven dat u geen contactpersoon meer wilt zijn.