| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Zuivelonderneming Koninklijke FrieslandCampina N.V. wil de groei in de komende jaren klimaatneutraal in de gehele zuivelketen realiseren. Duurzaamheid is een belangrijk fundament in de realisatie van de bedrijfsstrategie route2020.

body

FrieslandCampina heeft vijf duurzaamheidsthema’s vastgesteld waaraan het zuivelconcern een wezenlijke bijdrage kan leveren: FrieslandCampina in de samenleving, Voeding & Gezondheid, Zorg voor milieu, Toegewijde medewerkers en Duurzame landbouw. Door het beleid en programma’s voor deze thema’s wordt gericht gewerkt aan een economische ontwikkeling waarbij tegelijkertijd de milieu-impact van de bedrijfsvoering wordt beperkt, gezonde producten worden aangeboden, de ontwikkeling van medewerkers wordt gestimuleerd en lokale gemeenschappen waar FrieslandCampina actief is, worden ondersteund.

Cees ’t Hart, chief executive officer van Koninklijke FrieslandCampina: “We streven ernaar om binnen het kader van de strategie route2020 de groei klimaatneutraal in de gehele keten te laten plaatsvinden. Dat willen we bereiken door samen met onze melkveehouders en ketenpartners te werken aan het verbeteren van de energie-efficiency, het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het stimuleren van de productie van duurzame energie op melkveebedrijven. Duurzaamheid is daarmee een belangrijk fundament in de realisatie van onze bedrijfsstrategie.”

(Bron: FrieslandCampina)

Lees verder op:

 
Socials