| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Werkgroep voor organisatieadviseurs die inzetbaar zijn voor procesbegeleiding bij het opzetten en begeleiden van transitietafels. Voorheen "CODIN kwartiermakersnetwerk ketenoverleg"

Werkgebied

Noord-Nederland

Beschrijving

Ervaren procesbegeleiders die begeleiden bij opzetten van tafels binnen Noorden Duurzaam, de workshop tafelbegeleider volgen en zich vervolgens aanmelden bij dit tafelbegeleiders netwerk.

Procesbegeleiders/Adviesbureaus kunnen ook zelf op hun profielpagina aangeven dat ze ondersteuning bieden bij opzetten van tafels. Het overzicht van die bureaus is te vinden op http://www.noordenduurzaam.nl/procesbegeleiding-ketenoverleg.

Doel

Doel van deze tafel is het delen van kennis en ervaringen over het opzetten en begeleiden van transitietafels. Daarnaast willen gecertificeerde organisatie en adviesbureau's binnen deze tafel werken aan hun zichtbaarheid door zich in een pool te profileren.

Kerngroep
Peter Bootsma Docent
Vorm

Intern Orgaan Noorden Duurzaam

Status

Actief

Lidmaatschap criteria

Leden van deze tafel zijn ervaren procesbegeleiders en hebben de Cursus Tafelbegeleider of de voorloper, de cursus kwartiermaker voor (lokaal) ketenoverleg met goed gevolg doorlopen en hebben hier een certificaat voor ontvangen.

Lidmaatschap voordelen

Leden kunnen door leden van Noorden Duurzaam en met goedkeuring van het bestuur van Noorden Duurzaam worden ingezet voor opzetten en/of begeleiden van transitietafels.

Lidmaatschap contact

Voor informatie over de Cursus Tafelbegeleider en lidmaatschap van de Werkgroep voor Tafelbegeleider, neem contact op met dirkjan.bours@noordenduurzaam.nl

Bestanden

 
Socials