| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Comm'Art

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Comm'Art.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
LocatiesGazellenlaan 24, Assen, gemeente Assen, DR
Omvang1 (zzp) persoon
Producten/dienstenComm’Art geeft communicatieadvies. Wij denken creatief met u mee en komen met praktische ideeën en oplossingen. Comm'Art realiseert communicatiemiddelen. Wij verzorgen tekstcreatie, grafisch ontwerp en productie, zowel digitaal als in drukwerk. In losse onderdelen of in zijn geheel. Precies zoals ú dat wilt en in de kwaliteit die ú verwacht.
Websitehttp://www.commart.nl
ContactT 0592 460 180 M 06 5107 3388 E info@commart.nl
Duurzaamheid
MissieOp de wereld zijn we niet alleen. Dat is ons met de paplepel ingegoten. Wij voelen ons burger te midden van andere burgers. Bij Comm’Art vinden we goed burgerschap belangrijk voor sociale, economische en maatschappelijke stabiliteit. Uit goed burgerschap vloeit goed ondernemerschap voort. Met een inclusieve medeverantwoordelijkheid voor de samenleving en de leefomstandigheden op onze aarde. Daarom wil Comm’Art zich inzetten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Duurzaam Ondernemen (DO). Ondernemen met oog voor armlastige maatschappelijke organisaties en voor het milieu. Voor people en voor planet. De profit komt dan vanzelf wel.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Duurzaamheidscommunicatie
DoelenDe ambitie van Comm’Art is om onze footprint op aarde gepaard te laten gaan met zo weinig mogelijk schade. Dat doen wij door Duurzaam Ondernemen (DO) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) concreet in te vullen. MVO krijgt vorm doordat we onze diensten aanbieden aan organisaties zonder dat wij daar een factuur voor sturen. DO vullen we in doordat we zo weinig mogelijk grondstoffen en energie gebruiken, een minimum aan afval veroorzaken en de afval die desondanks is, verantwoord want gescheiden afvoeren. Daarnaast beperken we onze CO2-uitstoot door mobiliteit tot het uiterste en gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen, zowel in huis als in onze voortbrengingsketen.
Initiatieven- Zelfscan Duurzaam Communiceren (projectpagina)
ResultatenBouwkundige voorzieningen zorgen voor een perfecte isolatie. De verwarming staat op 19º, alleen als er wordt gewerkt. We werken zonder airco. Warm water komt uit de zonneboiler. We hebben werkplekverlichting met spaarlampen. Niet aanwezig betekent: licht uit. Werken in een woon-werkpand betekent dat er geen sprake is van woon-werkverkeer. Afspraken buiten Assen combineren we waar mogelijk. Afspraken binnen Assen doen we op de dienstfiets, en die op lange afstand met de trein. Teksten en grafische ontwerpen verzenden we digitaal en alleen als het echt niet anders kan in print. Het weinige afval, dat desondanks ontstaat, voeren gescheiden af: papier, plastic, GFT, KGA en restafval. We gaan uit van duurzaam materiaalgebruik. Wegwerpartikelen tref je dan ook bij Comm’Art nauwelijks aan. Omdat we onze producten zoveel mogelijk digitaal verzenden, sparen we veel papier en inkt uit.