| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Vragen aan of ideeën voor Noorden Duurzaam? Kom langs op de eerste Inloop.

De Inloop is een maandelijkse open bijeenkomst met bestuursleden, coördinator, tafelbegeleiders en vrijwilligers van Noorden Duurzaam. We zijn dan aan het werk met wat er speelt. Iedereen met vragen of suggesties is welkom. Inschrijven als lid, opstarten van een tafel, beginnen met een tafelproject kan allemaal ter plaatse. 7 mei is de aftrap van deze werkvorm. Volgende Inlopen doen we ook in Fryslân en Drenthe. Zie ook http://www.noordenduurzaam.nl/ledenservice.

Bent u van plan te komen? Fijn als u het even laat weten via info@noordenduurzaam.nl.

Verslag

Bij de eerste Inloop van Noorden Duurzaam waren 13 deelnemers, waaronder enkele bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging.

Er is een kennismakingsrondje gedaan en er is in kleinere groepen gepraat over tafels, projecten en de vereniging in het algemeen. Voor gesprek over projecten werd gebruik gemaakt van een werkblad (hieronder te downloaden). Dat heeft diverse vervolgafspraken opgeleverd, onder andere over gezondheidszorg, beton, ontwikkelingssamenwerking, duurzame inzetbaarheid en de redactie van noordenduurzaam.nl.

BijlageGrootte
140506_werkblad_tafelproject.ppt348.5 KB
 
Socials

Fatal error: Call to undefined function dm() in /home/noordenduurzaam/noordenduurzaam.nl/htdocs/sites/all/modules/custom/nd_secretaris/nd_secretaris.module on line 2315