| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

De vereniging Noorden Duurzaam is in oprichting en wordt de opvolger van CODIN. Ook de website van CODIN gaat mee. De ombouw gaat in stappen en begint binnenkort.

body

Op 19 september heeft de projectgroep Noorden Duurzaam van CODIN het resultaat van een gesprekkenserie gepresenteerd. Met de ruim 40 aanwezigen is besloten de vereniging Noorden Duurzaam op te richten. Zie de onderstaande link voor het verslag.

De voorbereidingen voor de oprichting zijn inmiddels in volle gang: nieuwe transitietafels, demonstratieprojecten, communicatie, en de complete backoffice: statuten, grondleggersgroep, ledenadministratie, boekhouding, website. We berichten daar binnenkort uitgebreider over.

Nu al wel een mededeling over de website van Noorden Duurzaam die straks te vinden is op www.noordenduurzaam.nl. Alles op de website van CODIN gaat eerst mee naar het nieuwe adres www.noordenduurzaam.nl. Links naar pagina's op codin.nl, bijvoorbeeld www.codin.nl/ketenoverleg blijven werken en linken automatisch door naar de nieuwe website (dus in dit geval naar www.noordenduurzaam.nl/ketenoverleg). Deze omzetting is in voorbereiding en wordt in november getest. We doen ons best om de site bereikbaar te houden.

Wordt vervolgd!

 
Socials